- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
Hirdetés
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
5leteseN
senior tag
válasz
wingman83 #90370 üzenetére
A RAM-ot is lehet (szerintem) kicsit "húzni": nálam a +10% RAM teljesítmény programtól függően +1-3% össz-teljesítmény javulást hozott programtól függően("winsat mem"-el mértem korábban és Geekbench 6-tal).
A játékos(garfikus hangsúlyos) területen átlag-FPS-nél hoz meglepően sokat az FPS lekorlátozás. Ezt a játékban és-vagy a meghajtóhoz adott "egyebekben" (Adrenalin az AMD-nél, nemtom' az nV-knél) lehet beállítani. Az így feszabadított időben történő "előre-számítás" miatt lesz jelentősen jobb az árlag-FPS, és a játszhatóság.
A magyarázatot bevallom az érthetőséghez kicsit egyszerűsítettem-közelítettem(remélem), és kihagytam pár(tucat) idegen kifejezést, amiket nagy mennyiségben paraszt-vakításra használnak inkább a (főleg külföldi) influenszer "szakértők"!
-
Csupingo
veterán
válasz
wingman83 #90366 üzenetére
Talán nem frissítették még az alaplapnál az ide vonatkozó részt, mert a 4xxx-es kártyák később jelentek meg. PCIe gen4-es az alaplap és a vga is. Természetesen működnie kéne, de még eltérő pci esetén is oda-vissza kompatibilis minden, így az se lenne kizáró ok.
Az se mindegy azért, milyen cpu van a gépben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hegesztés topic
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Változatos hardverbokréta
- BestBuy topik
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3100, 100% Akkumulátor
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest