- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Glorious
csendes tag
válasz
Balathruin #48758 üzenetére
Igen kellett hozzá a 8 pines csati is.
A tápom:
[link]Most olyan problémával szembesültem, hogy amikor telepítettem fel az illesztőprogramot (netről leszedtem a legfrissebbet) akkor telepítés közben elmegy a kép és semmi nem látszódik a gép dolgozik tovább, illesztőprogramot felteleípti, de csak restartolásra reagál. Újraindul és minden okés az illesztő progi fent van, működik. Benchamarkal teszteltem a kártyát 50 fps körül teljesített, de a hőmérséklete aggasztott teszt közben 82 fokra felment!!!
Amikor indítani akartam egy játékot BF4-et elkezdte tölteni, megmozdítottam az egeret és lefagyott az egész gép semmire nem reagált csak a restart segített.
Mi lehet a gond? -
Leone966
csendes tag
válasz
Balathruin #48762 üzenetére
igen
-
Leone966
csendes tag
válasz
Balathruin #48760 üzenetére
ez az öreg vég játéka
mivel probáltam huzni ? mindennel
hogyan? mindenhogy !
vagyis fesz emeléssel análkül áramfelvétel korlátozás beálitással meg análkül külön amemoriát különa gpu-t meg ezek összes variácoiólyát probáltam a msi afterburnerral riva tunerrel meg a catalist control centerrel és semennyi tuningot nem enged ha 5 mhz-et elvisel pluszba akkor sokat mondtam teljesen normális modon közlia videókártya mhogy nem oké ha a gpu-t huzom elmegy a kép aztán vissza jön ha a memoriát akkor meg beszinesedika monitor magyarán be fagy
esetleg valami lock van a kártyán amit felkell oldani? hát nekem az elöző karimona 6870 en minimum 150 mhz-et tudtam a gpu-n meg a memorián huzni
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Windows 10
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- További aktív témák...
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- HP EliteBook 830 G5 16GB 256GB 13.3" FHD IPS
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest