Hirdetés
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ceripapa
aktív tag
Igazad van kulon programmal nem neztem viszont nemtudom neked milyen vga-d van mert nekem anno 660-n nem porgot fel attol hogy bongesztem vagy flash-t lejatszott elmondasod alapjan akkor minimum ha csak bongeszek 21kw koruli plussz fogyasztast kene produkalni... De ez nem igy, van less meg egy gpu testet ,az igaz hogy high power es amd kartyak kicsit sokat esznek, de a monotorok tobbet esznek high contrast mellett illetve egy 40w-s ego is ha annyi ideig megy tobbet eszik.
Igaz nem ismerem a programot de nemhiszem hogya vga-t teljessen lelovi max ilyen hiber allapotra de akkor is fogyaszt , mert nem mindegyik rendelkezik rendes energiamenedzsmenttel.Ha egy 660 10w-t eszik blueray alatt mennyit is ehet bongeszes kozbe ? Nem hiszem hogy tobbet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- XFX Speedster 319 SWFT RX 6800 16GB
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti VISION OC 8G - újrapadozva és pasztázva
- Retró És kuriózum AGP kártyák Eladók !!!
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- Hp Prodesk 600 G5/G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest