- Telekom mobilszolgáltatások
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- 
			  Mobilarena A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok: 
 Milyen notebookot vegyek?
 Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
 NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
- 

szagnes69 aktív tag válasz  teptep

üzenetére teptep

üzenetéreKöszönöm szépen a választ! 
 Sajnos, ha a Legacy Support-ot Disabled-re állítom, akkor sem tudok semmit sem állítani a Secure Boot-on. Nem lehet, mint menüpontot kiválasztani, elérhetetlen. Az msinfo32-vel ellenőriztem a BIOS-módot Örökölt. Az mbr2gpt /convert /allowfullos paranccsal is próbálkoztam. Kiderült, hogy 4 partíció van, abból egy felelegesnek vélt partíciót töröltem, csak a HP dokumentumai vannak rajta, azokat lementettem. Kiderült, hogy két elsődleges partíció van és a harmadik az Adatok logikai meghajtó. Most ott tartottunk, hogy azt alakítsam át elsődlegessé. A ChatGPT segített ezekkel a parancsokkal és lépésekkel. (Ne kövezzetek meg érte, azért közben ellenőriztem mindent, hogy jó-e a javaslat.) A mesterséges is azt javasolta, hogy alakítsam át GPT sémára és annak a javasolt lépéseit próbáltam ki. Amikor idáig eljutottam, hogy alakítsam át a logikait elsődlegesre, akkor gondoltam, hogy ha már a teljes ADATOK partíciót le kell mentenem ehhez, akkor már újratelepítem az egész gépet. Közben olyan javaslatot is találtam az interneten, hogy frissítsünk BIOS-t. Hát azzal is falakba ütköztem. A fenti nincsen elegendő szabad hely üzenettel. Szóval ez az út, amit a ChatGPT javasolt, hogy alakítsam át elsőlegesség a partíciót célba juttathat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Thinkpad E15 Gen2 15.6" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Akciós áron eladó ÚJ HP Dragonfly G4 /I7-1355U/16 GB/1000GB SSD/13,5"/FHD+/400nit/1 ciklus
- Lenovo ThinkPad P15v Gen 3 i7 12800H 16GB 256GB SSD
- Prémium Microsoft Surface Laptop Studio i7 / 16GB / 512GB SSD / RTX 3050 Ti / W11 Pro
- ASUS X571GT 15.6 GAMER LAPTOP
- Fractal Design Gamer PC - Intel i5-9600k 16GB 1000GB RTX 2060 1 év garancia!
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 91% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Pyttawrx
 Pyttawrx