- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola G86 - majdnem Edge
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
roPHka
senior tag
Köszönöm.
Jól gondoltam, hogy ez ennyire nem egyszerű
Amúgy nem Li modell, csak simán L, bár lehet attól az akkuk között nem sok különbség van robbanásügyileg.Azért lehet bepróbálkozok, ha sikerült jobban utánanéznem a dolognak. Ha nem írnék többet akkor pedig érthető mi történt
-
roPHka
senior tag
válasz
mckayals #34341 üzenetére
Én a helyedben, bár időt nem spórolsz vele, de legalább előrébbjutsz, és talán utána lehet azt mondani majd, hogy nem szoftveres hiba.... újrapakolnám a windowst, egy alapból sp3-mat tartalmazó xp-t, notihoz szükséges gyári driverek telepítésével. Ha ezután is fent áll, én kizártnak tartanám a szoftveres hibát.
-
-
roPHka
senior tag
Lehet buta kérdés lesz, de, ha egy notebook-ba másik, ugyanolyan márkájú, de nem ugyanazon modellszámú (külsőleg persze felépítésre sem ugyanaz) akkut teszem (természetesen a noti szét van szedve, mivel alaphelyzetben nem lehetne beletenni az akkut a más formatervezés végett), lesz e neki valami következménye?
Ilyen formában van lehetőségem letesztelni az akksit, vagy nincs? A lábkiosztás ugyanaz, 11.1VDc és 4400mAh -es mindkét akku, de mindkettő 1-1 különböző típusú, ám azonos márkájú notihoz való.
Csinálhatom, vagy hanyagoljam, mielőtt kárt teszek akár a notiban, akár a saját testi épségemben?
-
roPHka
senior tag
Van rá mód, hogy serial szám, product name meg ilyenek alapján (dobozon szereplő adatokból) a gyártótól lekérhető legyen egy Notebook hálókártyájának mac címe?
Az a lényeg, hogy ellopták egy ismerősöm notebook-ját, és nem tudjuk, hogyan is kellene elindulnunk, de gondolta, hogy a hálókártya mac címe -amit viszont csak így magunktól nem tudunk- jól jöhet.
Valóban jól jöhet? Csak mert ha valami nem hozzáértő lopta el és hülye módjára netezik rajta, akkor mac cím alapján be lehet azonosítani a notit?
Valami hozzáértő válaszát, esetleg tippeket örömmel fogadnánk -
roPHka
senior tag
Adott egy vadiúj notebook. Az akksiját miként kell tölteni, csak mert a leírásban nem szerepelt, hogy van e kisütési fázis meg ilyenek.
4000mAh -s akkuról van szó, bár ez gondolom nem lényeg.
A kérdésem csak annyi lenne, hogy töltsem? Ha van benne némi kraft akkor merítsem le teljesen, aztán töltsem 16-24 h-t, utána újra használjam s merítsem le teljesen, majd ismét töltés, vagy hogyan?
Sorry, ha valakinek egyértelmű a kérdés, én nem vagyok tisztában vele
Aktív témák
Hirdetés
- HP ZBook Studio G4, 15,6" FHD, i7-7700HQ CPU, 32GB DDR4, 256GB SSD, M1200 4GB VGA, W11, Számla, 1 év
- Exclusive ajánlat! Dobozos új LG GRAM /13. gen i7-1360P/16GB RAM/512GB SSD/17"COL/IPS/Gari QHD+
- HP ZBOOK Fury 17 i7-11850H 32gb ram 1 tb ssd RTX A3000
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Lenovo v15 g2 Ryzen 5 5500U 16gb ram 512ssd FHD
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest