- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
basaharc502
aktív tag
Hi all. Lenne egy kérdésem, amire remélem valaki tudja a választ. Tehát néhány héttel ezelőtt kaptam egy acer 5730 zg tipusú gépet. Akkor úgy gondoltam felteszem az xp-t, megnézem azzal mit muzsikál. Gyakorlatilag minden ment rajta, szal simán jó volt. Most viszont szereztem egy vista ultimate--et felraktam és akad egy problem amit nem is nagyon értek: Az, hogy egyszerúen a videókártyát (9300m gs) nem tudom felrakni...bármilyen drivert szedek le egyszerúen nem akar feltelepülni, olynokat ír ki, hogy az illesztőprogram nem kompatibilis a hardwerrel meg egyebek...fogalmam sincs mi ez, mert xp-n elsőre felment a driver, az eszközkezelőben is megjelent a 9300, meg az nvidia logo is megjelent az óra mellett a jobb alsó sarokban, mostmeg az eszközkezelőben csak valami szabvány videókártyát ír ki, és hiába minden nem megy fel a driver...Ilyenkor mi a teendő? 64bites vistáról van szó...
-
basaharc502
aktív tag
Hali nekem is lenne egy kérdésem. Adott egy zsír új acer 5730 zg tipusú gép. Op rendszer nélkül vettem. Ithon szépen felraktam rá a win xp-t + sp2-őt. Eddig ok, aonban semmilyen driver cd-t nem adtak a géphez, így nekem kell az összes drivert leszeegetnem a netről. Namost sikerült is nagyjából leszdni a az xp-s drivereket, de az internet nem akar menni, se a wifi se a sima vezetékes net, pedig elvileg fent van a szükséges driver...
Aktív témák
- PlayStation 5
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Renault, Dacia topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BestBuy topik
- OLED monitor topik
- Kompakt vízhűtés
- Kuponkunyeráló
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Exclusive ajánlat! Dobozos új LG GRAM /13. gen i7-1360P/16GB RAM/512GB SSD/17"COL/IPS/Gari QHD+
- HP ZBOOK Fury 17 i7-11850H 32gb ram 1 tb ssd RTX A3000
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Lenovo v15 g2 Ryzen 5 5500U 16gb ram 512ssd FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest