- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Magisk
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Aktív témák
-
Bulitt
addikt
válasz
wishboci #19934 üzenetére
A korábban már feltett kérdésedre, amit éán még csak most olvastam el annyit tudok válaszolni, hogy:
Az express gate megtalálható az asztali PC-k alaplapjainál is, természetesen csak az ASUS lapokon. Ennek lényege, hogy gyorsabb hozzáférhetést tesz lehetővé a rendszerhez és asszem köze van a RAID-hez is egy picit.
Ami neked bejön, az a Noti előre telepített ilyen EFi szerű rendszere. Erről korábban már írtak itt PH!-n is. Ennek lényege, hogy a lehető leg energiatakarékosabban tud használni a gépet, ha másra nem kell csak Chat, skype ilyesmi. BIOS-ba ki lehet asszem kapcsolni. Minden esetre ezek szerint nincs rajta Oprendszer
cigam:Nem, nem ugyan olyan, egy más márkájú kártya van most benne. Lehet az lenne a legegyszerűbb csak a tulaj, nem akar megint reinstalt csinálni. Ennek kell működnie, valahogy
-
Bulitt
addikt
Nah vissza tértem. Meg próbáltuk és nem mükszik. A gép nem kapcsolja be a kártyát. Volt már kártya csere is. Próbáltuk azt az ubuntu fórumban talált kódot is, az se. Nem tudjuk bekapcsolni a wlan-t. Kicseréltük a kártyát, most már BIOS-ba az eniblad átváltott szürkévé, szóval nem lehet átkapcsolni másra. És így se jó
wW7 felismeri mindegyik berakott kártyát de nem tudjuk bekapcsolni őket. Valaki Help!!!
-
Bulitt
addikt
OKé, köszi megnézzük ezt is. Most apróba találtam olcsón wi-fi kártyát megnézzük, hogy azzal megy e a rendszer. Mert nekem van egy olyan érzésem, hogy megadta magát a kártya.
Mert mondom, w7 install után ment a kártya+net meg minden. Restart után már semmi, és azóta se.... -
Bulitt
addikt
A W7 érzékeli, hogy van ilyen kártya, de nem kapcsolja be a gép. Nem világít a led, nem működik a fő gomb, illetve bios-ba be van kapcsolva a BT is meg a Wi-FI is. Rá nyomok a w7 alatt, hogy csatlakozás/kapcsolat bontása de semmi. Felugrik a hálózati ablak de ott csak a telepített mobil internet szerepel. Pedig itt van a router egy két centire. Tuti megy a hálózat mert az én laptopom arról megy
-
Bulitt
addikt
válasz
D.Orion #19921 üzenetére
HP Compaq 610-es gépem van. Ha a vezérlőpult, szolgáltatások részbe, azon belül a lemezkezelőbe, meg tudod nézni, hogy 15GB el van különítve a win7+driverek részére. Ezt a részt itt akár aktiválhatod is, így a win számára is látható lesz. Nem kell semmit ki írni, mert rögtön indításnál a gép, ki írja, hogy recovery akármi. Bármi gebasz történik,azzal újra tudod telepíteni a gépet.
Nekem olyan help kellene, hogy van egy Fujitsu Amilo Pro V3505-ős Noti. Az ebben található wi-fi tökéletesen működött XP alatt- WIN7 került a gépre, és ment is a wi-fi talált nettet egészen addig, míg a gép újra nem lett indítva. Mi lehet a baj?
Kerestem drivert, de nem találok
Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB -2 év gari
- Lenovo Thinkpad T490, 14" FHD IPS , I5-8265U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia (
- Inspiron 7510 15.6" FHD IPS i7-11800H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- HP ZBook Studio G4, 15,6" FHD, i7-7700HQ CPU, 32GB DDR4, 256GB SSD, M1200 4GB VGA, W11, Számla, 1 év
- Exclusive ajánlat! Dobozos új LG GRAM /13. gen i7-1360P/16GB RAM/512GB SSD/17"COL/IPS/Gari QHD+
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Eladó megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest