- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
atesss
addikt
válasz
majorosn #15732 üzenetére
Én meg közben használt subnoti vásárláson gondolkozok, és hogy írtad megnéztem a tiedet is, és nem tűnik rossznak (leszámítva persze ezt a hibát
)
Tudnál egy kis személyes tapasztalattal szolgálni a notiról, ergonómia, tartósság, felépítés, melegedés - hang, stb.
A vinyó SATA-s ?
Mert erről eddig sehol sem találtam infót.
Mennyit bír a kissebb (4 cellás), és a nagyobb 8 cellás akksival ?
Az 1,52 kg-os súly az a kissebb akksival értendő ?
Van ahol meg 1,4kg-ot láttam, ezért furcsállom.
Az viszont érdekes, hogy 2 Ram modul van egy ilyen könnyű gépben, de mondjuk ponthogy jól jön, ha 4GB-ra akarod bővíteni.Csak az a gond, hogy nem találtam itthon használtan ilyen notit (most legalábbis)...
Te hogyan / mennyiért / mikor vetted ? -
atesss
addikt
válasz
majorosn #15727 üzenetére
Vinyó hiba lehet még szerintem, ha tudod, próbáld meg egy másikkal.
Akár USB-s is jó lehet (Pendrive is), bár ha XP-d van, ahhoz valami trükközés kell, hogy USB-ről települjön.
Vagy esetleg egy DVD-s Linux (vagy Windows, olyan is van úgytudom már használhatóbb) Live disztro, bár azt elég sokat kellene használnod, hogy ki tudd próbálni.
Persze kiszedett vinyóval kéne próbálgatni.Ha már elindult, akkor sosem fagy le / indul ujra ?
Mert ez akkor inkább lehet valami Windows / driver hiba.Ramból nincs benne több modul ?
Mert akkor a memteszt ellenére próbáld meg csak az egyikkel majd a másikkal.Memóriateszt ugye nem Win alól volt ?
Tápról / akksiról / csak táppal, kiszedett akksival is csinálja ?
Mindegy milyen időközönként indítod ujra (egymás után is), ugyanúgy minden 5.-6.-ra fagy ?
Vagy ujraindításnál nem is, csak bekapcsoláskor, vagy csak hidegen bekapcsoláskor ?
Aktív témák
Hirdetés
- Star Trek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fujifilm X
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Futás, futópályák
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- EAFC 25
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Bivaly erőmű Lenovo P1 G3 (Core I9 8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) MAGYAR laptop eladó!
- TUF A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- ThinkPad T16 Gen2 16" FHD+ IPS érintő i7-1365U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Precision 7710 17,3" Laptop , i7 6820HQ , Quadro M4000M 4GB , 32GB DDR4 , 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest