- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
_O|ki_
csendes tag
Amiket irtal,tenyleg alap autos gamék,de mint irtam mar,szerintem a Test Drive 5. még nagyon állat volt. Igaz,hogy iszonyatosan nehéz néhány pályán,és a realizmustól messze állt,de hangulatban nagyon ott volt. (Mint a NFS:HP2--> azt is orakon keresztul tudnam szidni az ilyen-olyan bugok,hianyossagok,stb miatt,de szerintem a hangulatát nagyon elkapták.Én legalábbis 2-3 hétig éjjel-nappal toltam,miután megjelent.) MEg hát ugye ott a két nagy tábor: a szimulátor-rajongók+az autóverseny-rajongók.(a kocajátékosokat most hagyjuk) Az utóbbi táborba tartozom,és nem minden játéknál fontos számomra az a hú de nagy realiznus+fizika. Attól még,hogy nem viselkednek ugy az autok benne,mint a valoságban,még lehet jó egy játék. :)
Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- iPhone topik
- BestBuy topik
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi haladó szinten
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Dell E5450 nagyon szép állapot i5, FHD IPS, 8GB, 256GB SSD, NVIDIA,Világítós HU billentyűzet
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest