Hirdetés
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Mobil flották
- iPhone topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
Új hozzászólás Aktív témák
-
csakany2001
senior tag
IOS-nél örülnék, ha jobban testre lehetne szabni pl. a zárolt képernyős app-okat.
Pl. a zenelejátszó állapotjelzőjét eltűntetni vagy inaktívvá tenni. Nekem nagyon zavaró, hogy zsebben simán átvált.(alkalmaztam beállításokat, de továbbra is ott figyel sajnos..)
Remélem IOS 18-nál ez megoldásra kerül, ideje lenne...Ezt leszámítva tényleg nincs bosszantó dolog, úgy 3. év IOS után kezdek megbarátkozni vele, de néha-néha visszakacsingatók androidra. De azt beláttam, hogy annyira belekényelmesedtem az IOS-be, hogy már több kompromisszum lenne visszaváltani, így hát várom azokat a fícsöröket, amik szivárognak át a zöld robotos rendszerből.
Igazából design hidegen hagy, legyen testre-szabhatóbb, tegyenek lehetővé több beállítást és funkciót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- PlayStation 5
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Mobil flották
- LEGO klub
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO Legion Y530-15ICH - 15,6" FHD IPS - i7-8750H - 8GB - ÚJ 512GB SSD - Win10 - GTX 1050 Ti
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest