Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Kiesett a pikszisből a BOE
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darmol
senior tag
Jó ideje nem nagyon kommentelek, mert folyton törlik nekem pedig nagyon nincs rászánható időm mostanában a semmire, csak most gyenge voltam.

Egyébként lehet hülyeséget írtam a 100 milliárd dollárral, mert fejből írtam hirtelen. Egy nagy nullával tévedhettem, és inkább ezer milliárd dollárról van szó. Vagy többről. -
Csandi
addikt
A kisember sentiment alapján tradel, szóval ők "bekajálták" igen. Az intézményes befektetők meg véleményem szerint rengeteg profiton ültek csak nem adhatták el, mert nem volt rá okuk, most kijött ez a hír akkor ráfogják, hogy ezért realizálnak pár milliárd $ profitot, az magával húzza a kisembereket is, aztán majd úgyis visszaveszik, mivel akármilyen AI-t is fognak használni a népek, nV-től kelleni fog hozzá hardver.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fejhallgatós találkozó
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Stargate
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Házimozi belépő szinten
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- Hordozható napelem 10 Watt / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Zalman Z1 Plus CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest