- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darmol
senior tag
Jó ideje nem nagyon kommentelek, mert folyton törlik nekem pedig nagyon nincs rászánható időm mostanában a semmire, csak most gyenge voltam.
Egyébként lehet hülyeséget írtam a 100 milliárd dollárral, mert fejből írtam hirtelen. Egy nagy nullával tévedhettem, és inkább ezer milliárd dollárról van szó. Vagy többről. -
Csandi
őstag
A kisember sentiment alapján tradel, szóval ők "bekajálták" igen. Az intézményes befektetők meg véleményem szerint rengeteg profiton ültek csak nem adhatták el, mert nem volt rá okuk, most kijött ez a hír akkor ráfogják, hogy ezért realizálnak pár milliárd $ profitot, az magával húzza a kisembereket is, aztán majd úgyis visszaveszik, mivel akármilyen AI-t is fognak használni a népek, nV-től kelleni fog hozzá hardver.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Tab M10 Plus 3. Gen Kijelző Új
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
- Samsung Galaxy S21 Whitestone Dome Glass 2 pack üvegfólia
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- Üvegfólia/Hidrogel fólia iPhone,Samsung,Google Pixel,Honor,Nothing Phone,Sony,Motorola,Vivo
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest