- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
avast! összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
McClane
aktív tag
válasz
dízelracer #1144 üzenetére
Egyik program sem tökéletes mert amit megtalál az egyik azt nem biztos hogy a másik is megtalálja. Nekem még fel van téve mellé a spybot search & destroy (memória rezidens modul nélkül) de néhány nemkívánatos cookie-n kívül nem talált még mást, meg CCleaner-t szoktam futtatni ami töröl minden böngészési előzményt így a cookie-kat is. Régebben használtam spyware terminatort de már egy ideje töröltem.
-
Gorneck
legenda
válasz
dízelracer #1144 üzenetére
Véd de nem annyira, mint egy olyan program ami ami kimondottan erre van szakosodva brutális adatbázissal. Persze ez attól függ leginkább milyen netezési szokással rendelkezik az illető. Szal érdemes 2-3 hetente futtatni egy asquared free-t és egy malwarebytes antimalware-t, nálam MSE után nem szoktak ugyan találni semmit, de rá szoktam nézni azért velük a gépre. Ezt meg szoktam tenni minden olyan gépen amit én tartok karban.
#1141: Aham...aztán jön a sírás, hogy így lassú úgy lassú a gép ez nem megy az nem megy és a többi...ezt így kijelenteni nem szabad...főleg, ha esetleg ezen szoftvereknek van realtime védelmük is...Amúgy meg értelmezd amit leírtam...mert nem azt mondtam, hogy nem kell, hanem ha lehet olyat tegyen fel ami tényleg jó és nincs beépülő rezidens modulja, mert abból még gondja is lehet.
-
McClane
aktív tag
válasz
dízelracer #1139 üzenetére
Ha van rá lehetőség akkor úgy telepítsed, hogy a memória rezidens modul ne települjön és akkor nem lesz gond szerintem. Mert ha több valósidejű védelem van fent az lassítja a rendszert meg abból már lehet gond.
(#1141) silver star
Az avast is keresi a vírusok mellett a kémprogramokat is: [link] -
Gorneck
legenda
válasz
dízelracer #1139 üzenetére
Sztem nem lesz gond bár én egyiket se használnám pluszba...max Avast utáni ellenőrzőnek...bár ezeknél van jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Windows 10
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- HP EliteBook x360 830 G8 Stílus, Erő, Rugalmasság egyben!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest