- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
-
Mobilarena
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gépötty
senior tag
Nos, az én véleményem az, hogy a képességeimhez mérten én is megtettem minden tőlem telhetőt, az eladót meg a 99,8%-os átlaga minősíti. Az, hogy milyen leírást kapott, és mellékelt a hirdetés mellé, teljesen másodlagos, az ember lehet, hogy egyáltalán nem ért ezekhez a dolgokhoz, és nem is érdekli, csak árulja. Az elején vagyunk, egyelőre nincs okom direkt átveréssel vádolni, de persze ha pár napon belül nem érkezik megnyugtató válasz tőle, ügyet fogok csinálni az ügyből. Na, ezt jól megaszontam.
Az épp menő kamerák közé én odaírnám, hogy most éppen a NTK96650 chippel, és AR0330 szenzorral szerelt kütyük számítanak a legfelkapottabbnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ingatlanos topic!
- sziku69: Szólánc.
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Androidos fejegységek
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest