Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
Hát ja, már többen mondják. Ebben a műfajban a rendelős móka nem lesz a barátom.
A fene se tudja, mit küldenek. Pedig ennek a shopnak 10k értékelésből mindössze 2db 1 csillaga van Árukeresőn. Nem vacakolok vele, annyit az egész nem ér, nem is a pénz érdekel, csak nehezen hittem el, hogy a Pellini ilyen gyatra minőségre képes. Úgy tűnik, a gyártási minőség nem egyenletes, mert egyrészt az előző csomaggal nem volt ilyen gond, másrészt, mindenhol nagyon sok a pozitív vélemény erről a kávéról (most nyilván nem a szuper Barista hardcore kávézók körében, de általános használathoz nem a sz*r termékek közé sorolják). MIndegy, találtam itt a közelben egy pörkölőt, most onnan fogok venni nagyon friss kávét, remélem azzal nem lesz ilyen gond.z123456z
Igen, ahogy írtam fentebb, az előző csomag nekünk is ízlett, nem volt vele gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Galaxy S23 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Sabertooth Z97 Mark 1 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Nothing Phone (1) / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A fene se tudja, mit küldenek. Pedig ennek a shopnak 10k értékelésből mindössze 2db 1 csillaga van Árukeresőn. Nem vacakolok vele, annyit az egész nem ér, nem is a pénz érdekel, csak nehezen hittem el, hogy a Pellini ilyen gyatra minőségre képes. Úgy tűnik, a gyártási minőség nem egyenletes, mert egyrészt az előző csomaggal nem volt ilyen gond, másrészt, mindenhol nagyon sok a pozitív vélemény erről a kávéról (most nyilván nem a szuper Barista hardcore kávézók körében, de általános használathoz nem a sz*r termékek közé sorolják). MIndegy, találtam itt a közelben egy pörkölőt, most onnan fogok venni nagyon friss kávét, remélem azzal nem lesz ilyen gond.