Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
Van egy Philips EP3246/70 kávéfőzőnk. Nagy megelégedéssel használjuk, mi nagyon szeretjük ezt a gépet, napi 4-8 kávé megy le rajta. 3 éves elmúlt, rendszeresen karbantartva, tisztítás, zsírozás, kávéolaj eltávolítás, vízszűrő csere ahogy kell. Viszont ma reggel csinált egy érdekes dolgot. Bekapcsolás után úgymond öblít egyet, de most csak búgó hangot adott, és nem jött ki belőle víz. Szétszedtem, kitakarítottam, a vízszűrőt is megigazítottam (2 hete cseréltem), ezután jobb lett, de mintha úgy hallanám, hogy jobban "erőlködik", mint eddig. Mitől lehet ez?
KöszönömMás:
Kávéolaj tisztító tabletta (eredeti). Miért van az, hogy a tisztítás végeztével gyakorlatilag a tabletta több, mint fele a zacctartóban végzi? Ez mindig is így volt, csak gondoltam rákérdezek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- Ülőgarnitúra 3-2
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Black & Decker töltőt keresek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest