Hirdetés
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Kisebb lett a Honor MagicPad3 Pro
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Apple iPhone 17 - alap
-
Mobilarena
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
Van egy Philips EP3246/70 kávéfőzőnk. Nagy megelégedéssel használjuk, mi nagyon szeretjük ezt a gépet, napi 4-8 kávé megy le rajta. 3 éves elmúlt, rendszeresen karbantartva, tisztítás, zsírozás, kávéolaj eltávolítás, vízszűrő csere ahogy kell. Viszont ma reggel csinált egy érdekes dolgot. Bekapcsolás után úgymond öblít egyet, de most csak búgó hangot adott, és nem jött ki belőle víz. Szétszedtem, kitakarítottam, a vízszűrőt is megigazítottam (2 hete cseréltem), ezután jobb lett, de mintha úgy hallanám, hogy jobban "erőlködik", mint eddig. Mitől lehet ez?
KöszönömMás:
Kávéolaj tisztító tabletta (eredeti). Miért van az, hogy a tisztítás végeztével gyakorlatilag a tabletta több, mint fele a zacctartóban végzi? Ez mindig is így volt, csak gondoltam rákérdezek.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
- Spórolós topik
- Elektromos autók - motorok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- PlayStation 5
- Konteó topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- LG UltraGear 34GS95QE OLED Monitor! 3440x1440 / 0.03ms / 240Hz / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK!
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen /12Hó garancia / Akku: 100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- BESZÁMÍTÁS! Akár Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM5 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest