Új hozzászólás Aktív témák
-
Re
csendes tag
szóval megint itt

érdekes, hogy ez a kocsi már nem érdekes annyira, mert lassan 3 hete parkolok kint vele az utcán, és nem történt vele még semmi, hál istennek
Viszont beszereztem egy orosz nyelvű újságot, szerintem annak is van némi visszatartó ereje![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
GPS nagyon bevált, ugyanis néhányszor már felhívtak, de csak vaklárma volt (egyszer azért, mert hogy a kocsinak balesete volt, közben benne ültem
, egyszer meg ráugrott egy macska
)
Most már meg van jelölve UV-val is, még gondolkodom, mit lehetne belepaszírozni, csak azért, hogy érezzék a törődést, hogy ne lehessen elvinni 10 perc alatt, hanem 15
És nagyon tetszik, hogy bármikor meg tudom nézni neten, hogy hol van... olyan mint a SIMCity
De azért némelyik utca érdekesen szerepel benne, néha tényleg olyan, mintha ''átmentem'' volna egy panelházon 
Most kicsit megnyugodtam, de azért nagyon figyelem most a környéket!
Képzeljétek láttam ugyanolyan VW Bora kombit (még színben is) az andrássy úton tegnap, de magyar rendszámmal... még mindig fáj a szívem a kocsi után.
Szóval, akinek kocsija van, írjon milyen védelemmel van ellátva a kocsija, hol lehet olyat vásárolni, mennyiért és mi a tapasztalata vele.
Ezeket az 5leteket nagyon megköszönném, és nemcsak a saját okulásom végett!
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5080 / B650 Strix / 32GB 6000MHz / 1000w Gold! BeszámítOK
- HP ZBook Fury 15 G7,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,1TB SSD,T1000 4GB VGA,WIN11
- Dell XPS 13 Plus 9320 i7-1260P 32GB 512GB 4K+ TouchScreen 1 év garancia
- Baofeng UV-5R Mini kézi amatőr rádió
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GQ50F-B FHD 165Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
, egyszer meg ráugrott egy macska