Új hozzászólás Aktív témák

• Re

csendes tag

szóval megint itt :)

érdekes, hogy ez a kocsi már nem érdekes annyira, mert lassan 3 hete parkolok kint vele az utcán, és nem történt vele még semmi, hál istennek :C

Viszont beszereztem egy orosz nyelvű újságot, szerintem annak is van némi visszatartó ereje ;]

GPS nagyon bevált, ugyanis néhányszor már felhívtak, de csak vaklárma volt (egyszer azért, mert hogy a kocsinak balesete volt, közben benne ültem :D , egyszer meg ráugrott egy macska :D )

Most már meg van jelölve UV-val is, még gondolkodom, mit lehetne belepaszírozni, csak azért, hogy érezzék a törődést, hogy ne lehessen elvinni 10 perc alatt, hanem 15 :D

És nagyon tetszik, hogy bármikor meg tudom nézni neten, hogy hol van... olyan mint a SIMCity :) De azért némelyik utca érdekesen szerepel benne, néha tényleg olyan, mintha ''átmentem'' volna egy panelházon :DDD

Most kicsit megnyugodtam, de azért nagyon figyelem most a környéket!

Képzeljétek láttam ugyanolyan VW Bora kombit (még színben is) az andrássy úton tegnap, de magyar rendszámmal... még mindig fáj a szívem a kocsi után.

Szóval, akinek kocsija van, írjon milyen védelemmel van ellátva a kocsija, hol lehet olyat vásárolni, mennyiért és mi a tapasztalata vele.

Ezeket az 5leteket nagyon megköszönném, és nemcsak a saját okulásom végett!

Új hozzászólás Aktív témák