- Motorola G86 - majdnem Edge
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Nem nyílnak a Foldok?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
DroneZ^
őstag
válasz
orbano #14763 üzenetére
A rendszert még nemtudom. Valamivel elkezdem és utánna majd lassan fejlesztgetek. A lényeg hogy a fejegységet ne kelljen többé. Amit a belépő rendszerre szánok az olyan 100-150e
Bár van egy 400W-os MNC erősítőm (Hurricane V-400), de nemtudom hogy építsem-e be vagy vegyek abból is újat.
Használt is lehet csak jó legyen
Zene: Tech-House / RnB-Rap. -
DroneZ^
őstag
Helló mindenki. Adott egy Citroen C2. Egy dupla helyre berakható fejegységet keresek bele. Lehetőleg USB-set. Hosszú távra, később lehet komoly rendszer lesz róla hajtva. Mit ajánlotok?
-
DroneZ^
őstag
Nemtudom mi lesz. Épp azt írta volna össze hogy a megbeszélt összegből mit tud belepréselni a kocsiba, minél jobbat. Ugye Alpone 9813R fejegységem van, asszem ez a neve, ami elég komoly darab. És komoly rendszert is szeretnék alá. Aztmondta elsőre hogy u-Dimension-t tudna elképzelni benne... Mondjuk látom a gulacsigalery-n Ground-Zerot is nagyon tolja. Sőtt leginkább azt, az a jobb, vagy az az olcsóbb?
-
DroneZ^
őstag
jah, csak juniusig megkéne csinálni. aztmondta rá fog érni 3 nap alatt pikk-pakk megtudná csinálni, be is irta a kocsimat FIX-re május végére. Csak már 1 hónapja a hifin vacilálok hogy mit hogyan mikor..... Amúgy Gulácsi ajánlotta a u-Dimension-t. Na mindegy, várok még 1-2 napot és felhívom mert nemtudom mivan már
-
DroneZ^
őstag
Hát ha megígér valamit, és 2 nap után sincs semmi visszajelzés, akkor azthiszem potyára vittem be. Aztmondta miután megvizsgálta a gépet, hogy este vagy max másnap reggel küld egy e-mailt, azota 2 nap eltelt..
Nemtudom mennyit kell várjak... Gondoltam ha ennyire elfoglalt, akkor kereshetek mást is. Nem csak 1 normális hely van az országban ahol autóhifivel foglalkoznak..
Paradox autohifit néztem még, de sajna nagyon messze van, és nemistudom hogy mennyire értenek hozzá
-
DroneZ^
őstag
Tud valaki Szigetszentmiklós környékén - Pest/Dél-Pest környékén egy komolyabb autóhifist? Ahol tudnak egyedi mélyládát készíteni, beszerelni stb, és nem csak arra mennek hogy minél többet fizessek, hanem tényleg jó termékeket raknak be? Sajnos Gulácsi b*szik rám, mondta hogy tegnap előtt este kapok egy ár-ajánlatot e-mailben. Máig se jött meg és amúgy is csak 3 hét mulva ér rá...
Viszont potyára bevittem az autót, hogy megnézze..
-
DroneZ^
őstag
U-Dimension (micro-dimension) termékeit ismeri valaki általánosságban? Mennyire jó illetve mennyire nem?
-
DroneZ^
őstag
uristen mien drága ez a rainbow. és csak most hallottam róla először
-
DroneZ^
őstag
Mac Audio - Super Audio 2.16-ról vélemény?
-
DroneZ^
őstag
hmm ez a paradox autohifi is elég szép munkákat ad ki a kezéből, ahogy elnézem a galáriát
-
DroneZ^
őstag
hmm hmm. minél jobb hiifi kell. ugyvagyok bele hogy inkább kidolgozom a belem érte, minthogy xar legyen.
persze csillagászati ár alatt, azért ésszerü keretek között ( ne legyen drágább a hang mint maga a kocsi )
. Gondolom Gulacsi elég magas áron fog egyedi rendszert épiteni a Hiluxba
De előtte még kell tudnom legalább előre a magasak mik legyenek, erősitő, kondi, stb...
-
DroneZ^
őstag
Apám kapta anno azért az Alpine fönökétöl talán, mert Ő épitette a hálozatot a gyárban raktáran irodában nemtom már pontosan. és annyira megvoltak elégedve a munkájával hogy egy egész garnitura Alpine cuccot ajándékoztak neki
Aztán apám meg nekem adta ezt a fejegységet mert az uj kocsiban ilyen full integrált hifirendszer van, abba nemtudta belerakni
A gombokon látszik már egy kis kopás, nagyon féltem a kicsikét, mert magát az elölapi panelt nemlehet cserélni olyan könnyen egy ilyen cuccon.. Életem legjobb fejegysége
-
DroneZ^
őstag
Amúgy pontosan Alpine CDA-9813R -em van. ilyen Ez jónak számit vagy gagyinak?
-
DroneZ^
őstag
-
DroneZ^
őstag
biztos google képkeresöben találtad a sok helyet a hátsó ülés mögött. az csak a 2 személyes hiluxban van a 2 elsö ülés mögött. az 5 személyesben 2 hátsó ülés egyböl a falhoz ér szinte, de elörehajthatő, és egy olyan 10 centis kis dugi helység van mögötte. Vagy tán azt nevezted elég soknak?
Amúgy a könyöklö mögé hogy tudnék berakni egy mélyet? a padlón középen van az a púp mint alegtöbb kocsiban, hogytudnám rögziteni normálisan? Na és milyen láda tehetö oda?
-
DroneZ^
őstag
-
DroneZ^
őstag
Még nem láttam ilyen kis zárt ládát, majd esetleg linkelhetsz
Toyota Hilux SR5 pontosan ilyen csak az enyémen lesz egy kis igényes átalakitásMeglévő cuccaim:
Alpine 4x60W-os fejegység
M.N.C. Sunset 6"
M.N.C Sub-box
M.N.C Hurricane V-Type V400Ezekből mit lehet megmenteni?
A fejegységet azt biztosra veszem, az elég jó. Tudsz javasolni olyan hangszórókat amik viszonylag nagy hangerőnél sem recsegjnek majd be?
Köszi a segitséget!
-
DroneZ^
őstag
Hali mindenki.
Most (már nemsokáig) egyterű autóm van. Magasakkal, erősitövel, fejegységgel és mélyládával. Viszont az a probléma hogy le lesz cserélve a kocsi egy pickup-ra. Nos annak meg nincs csomagtartója, ahova a mélyládát tudnám rakni. A plató teljesen külön egység, a "kabin"-ban ugye meg nemférne el egy mélyláda praktikusan sehol, maximum ülésre, vagy ülés helyére tudnám rakni ha kiszedném. Na ezt meg véletlenül sem szeretném. Gondolom valami komolyabb hangszórókkal ajtóba megoldható azért hogy legyen elég mély is a hangzásban. Tippem az, hogy elsö 2 ajtóba inkább közép-magas hátra mély-közép hangfalak kellenének. De nem igazán értek hozzá, ezért fordulok hozzátok. Valaki tud javasolni valamilyen megoldást, hogyan és milyen hifit épitsek be a kocsiba? A segitséget elöre is köszönöm!
-
DroneZ^
őstag
válasz
Oibacsi #3632 üzenetére
hát akkor mi az ami jó mindenre? ami nagyon jó az mindenre jó kéne legyen
viszont lehet nemtudnám amugy se ezt a JBL-t beépiteni mert max 6,6centi mélységig tudok szerintem beépiteni
ha full JBL rendszert rakok az 150e lenne, az nagyon sok, szerintem megkéne felezni az árat, most mondták szüleim h nincs keret ilyenekre
-
DroneZ^
őstag
-
DroneZ^
őstag
Hali!
Szeretnék egy komolyabb hifit a kocsimba... Nemtudom milyen márka legyen, de mindenképpen komoly cucc kellene, nem a wattok bűvülete és a basszus bűvülete hat meg, hanem tiszta hangzás. ( de persze szükség lesz ehez mélyre is ) De azért legyen nagy teljesítménye is. Egy Clarion fejegységem van, pontosan nemtudom milyen de drága volt
4 hangszoró + 1 erősítő + 1 mélyláda kellene....Ki mit ajánl, minél jobbat, 150 alat?
UI: Itt kisvároskámban az M.N.C. Sunset családot vélték a legjobbnak, ami kapható, de foggalmam sincs róla, hogy mit tud. Erről esetleg vélemény?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest