Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• L4mie

veterán

válasz daninet #604 üzenetére

De-de mindenképpen egyszerűbb lenne, csak nem tudom hogy lehet kézzel kitölteni, vagy pontosan mire is gondolsz ez alatt :P

DN25-200 között, a fő probléma, hogy a kisebb méreteknél tokosra vált a Revit MEP Metric 2.41 - WeldedXtreaded content / de ehhez a részhez abszolúte noob vagyok/ és igen tudom hogy van másféle, de azoknál meg nem fedi a DIN méreteteket, szóval DN50-esből D54-et csinálna. :(

Alapból ezzel a pcf exporttal is sokat szívtam,
    Először modell--> fabric --> macro 2023 ban működött
    Aztán kiderült, hogy 2024-ben kéne, ott meg ugyanaz a metódus nem akart működni.
    Akkor mentem egy próba AutoCad Fabric 3D-be ott csak úgy ment ha újraszerkesztettem a komplett rendszer, akkor se mindig mert Ceapipe 3D vagy beolvasta vagy nem.
    Na akkor vissza és összehegesztettem Chatgpt segítségével a macrot...most kijön legtöbbször, de ha a rendszer nem folytonos akkor meg hektikus :W + kisebb méretet fel kell növelnem, hogy ne legyen benne tokos kötés.

Persze a legegyszerűbb lenne, ha egy acélcső gyártónak lenne saját contetnje de nem találok.... :(
    Szóval ha bele tudok nyúlni valahogy, hogy mindig hegesztett kötést pakoljon az szerintem segítene :R

Most találtam egy ilyent, mindjárt átolvasom: [link]

Új hozzászólás Aktív témák