Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Bemutatkozott az Infinix GT széria új generációja
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
rgqjx
aktív tag
Amiket még javasolnék, de ezek inkább személyes preferenciák:
- Ha az a "nagyobbacska megjelenítő" lesz az AutoCad játszótere, akkor nyugodtan merjetek nagyot álmodni. 4K-n is működik, sőt. Én személy szerint a 32"-t sem érzem túlzásnak.
(Azért érdemes meglesni, hogy az integrált vga milyen felbontást és hány megjelenítővel támogat)- Javaslom, hogy az egérre is legyen megfelelő összeg félretéve. Bár működik alap egerekkel is, de egy jól beállított, több gombos egérrel hatékonyabb a meló. Nálam eddig hosszabb távon egy G602 és egy G604 járt, mindkettő tökéletesen működött az extra gombokkal együtt. Lényeg, hogy normális érzékelője legyen és szükség esetén extra gombok. 3D munkához ezeket is tudom ajánlani, bár személyes tapasztalatom sajnos nincs velük, de egy volt kollégám Revit felhasználóként nagyon elégedett volt az egyikkel.
- Billentyűzet szempontjából kissé igénytelen vagyok, de egyszer egy ilyesmi szigetes/lapos gombos valamit kaptam, amit nem sikerült megszoknom. Ha nem kezdő cad felhasználóról van szó, akkor a billentyűzetet is fogja rendesen használni, szerintem érdemes erre is figyelni.
-
rgqjx
aktív tag
Azt az analógot már lehet is vakdugózni.

Ha a DP engedi a több megjelenítőt, akkor tennék a gép gazdájával egy próbát, megmondva neki, hogy csináljon valami durvát az AutoCADel. Természetesen közben legyenek megnyitva a feltétlen szükséges programok: levelező, excel, word, 123 böngészőfül, sok pdf stb.Valószínűleg a memóriát minimum dupláznám, a VGA kérdéses, szükség esetén pótolnám arra amire szükség van (felhasználás függő).
-
lumpy92
aktív tag
Szia!
Processzorból nem a sok mag számít, hanem a minél magasabb órajel, mert a többi magot csak 1-2 segéd művelethez tudja használni.
Memóriából 8GB min., de ajánlott a 16 GB, és ha lehet ez is magas órajelű.
SSD ajanlott. A videókártya felhasználás függvénye (2D? 3D? Nagyfelbontású felületek megelenítése? Render?) , de egy 2GB-os dedikált kártya alá nem mennék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (3év Garancia) - GARANCIÁBAN CSERÉLT KÉSZÜLÉK - ÚJ!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 6GB Formula Air Mesh G3 Chieftec500W
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4589
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(Azért érdemes meglesni, hogy az integrált vga milyen felbontást és hány megjelenítővel támogat)