Hirdetés
- Google Pixel topik
- Ez az iOS 19 várható rendszerkövetelménye
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 9S néven érkezett meg a Redmi Note 9 Pro
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Yettel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morris
veterán
Jaja, nagyon jó rágógumi illata van.
Nem tudom, önmagában a habzás segít e valamit egyáltalán. Nekem ez a flakon már évek óta megvan. Ritkán használtam, mert amikor megvettem, nem kertes házban laktunk, így nemigen lehetett megoldani az otthoni hand made autómosást. Emiatt lándzsás gyorsmosóban csapattam le mindig, aztán egyszer le is ordították a fejemet, amikor ott mostam át vödörrel meg szivaccsal az autót. Szóval azóta csak rakosgattam, de kiborítani nem szerettem volna.
A lándzsás mosós helyeken sokakat látok szárazolni mosás után. Én már akkor sem tartottam ezt jó ötletnek, mivel soha nem lesz tökéletes az autó egy ilyen mosás után.
Ha viszont nem törlöm szárazra, akkor meg gyönyörűen összegyűjti hazafele menet a port az útról, szóval ez is egy tökéletlen művelet.Most nézegetem a samponokat és nemigen tudom melyiket válasszam. Nekem nagyon szimpatikus a Gyeon Bathe+
A szárazoló kendőjük parádés. Lehet bepróbálom a samponjukat is majd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 24GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Samsung S23 128GB / Új állapotban / 12 hónap jótállással
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest