Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Macrodroid
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
HI!
en 405srdturboval 3 napig jarta toltes nelkul allando lampa szolo magnyo, elektomos elsoablak es tetoablak mellet mig lemeerult az akki /aszem 70Ah-s volt/ amig toltodott egy nem tul acelso 44Ah-s kerult be a gepbe /lada szenkefek generatorba faragasaa utan:- )))/ az inditoarama a beka segge alatt sem volt meg uj koraban is a 70Ah-shoz kepesd /ne kerj szamadatokat a fene nem emlxikra/, de gond nelkul inditotta a 1.8as dizlet, de az mongyuk nyaron volt, masrezt az a motor egy csoda volt/:- )/
/amugy ha nam inditoaramra bagynal akkor spiralcelelas akkik, csaj hat az arok ,masreszt nem is kell/udv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
HI!
bof, vki elmagayrazna nekem, hogy millenm is az a duplakuplungos fokozatmentes vato???:- (((
udv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
HI!
auto motorban olvasom:
"A Mazda „Fenntartható Zoom-Zoom” stratégiájának vadonatúj, meghatározó terméke: a Mazda6 MZR-CD 2.2 turbódízel a 2008-as Párizsi Autószalonon mutatkozik be a világnak. Ez az új generációs motor a Mazda tervezési szakértelmének újabb példája, magas teljesítményt és forgatónyomatékot nyújt csekély üzemanyag-fogyasztás és károsanyag-kibocsátás mellett. A kizárólag az európai vásárlók számára kifejlesztett erőforrás három különböző teljesítményszinten lesz választható, igazodva a dízelpiac változatos igényeihez." ez most a mazda.hu-rol van de egyqtyana msot magyarazza mar el nekem vki hogy akkor most ebben mi is a mazda tervezesi szagetelem???
udv
neduddki
p.s. vagy csak en vagyiok rosszindulato es fololegesnlatok oroszlyanyt a fokag mogott???:- )))
-
neduddki
nagyúr
HI!
nem is kell itten szoni gyunnek a jo valszok magukto is:- )))
udv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
-
neduddki
nagyúr
HI!
hatterben megy a spektrum es vmi tankos ize metn es a vegen szgertoketn Magyar Pista bacsit emlegettek:- ))) /vgayket hete lettam az oreget, elege meg van oregedve:- (((/
udv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
HI!
Reges reges a egy maszik galaxisban jo kis gepiraos papir fenymakolatokt azon voltak jo kis kulonlegessegek ezzol is vot szo, me a mindenevo motorokrol meg a szembedugos joszagokrol, de megatte a mult kode. mostanabn max marad a net, meg horompoly-kurucz kulonleges autmotorok ha nehany kulonlegesegre vagyom /nem kicsit voltam meglepodve mikor KK-rol kiderult hogy nem csak szabtech, habnem ez is:- )))/ par honapja lattam az oereget benn setalni, amugy imadtam az oreget hihetelen jo fazaon /ha csak eppen nem vizsgan szivat:- )))/
udv
neduddki
p.s. totota-totoya:- )
mikor megszuntettek a Barosban a konyvtarat leet hogy ott kelet volna lenni
-
neduddki
nagyúr
HI!
a dugohutes ill. motor hutese minde motorban igencsal lenyeges feladadta az olajnak, fuggetlenul annakfelhasznalasi teruletetol. abban igazad van hogy a termikusan jobban igenybevett hejekre kulon olaj odazvezets dukal es ezzel hutes is
udv
neduddki
mod: a totoya papirekonysagu dizel szelepuleserol meg mar merengtem vhol, csak meg ken keresgelni:- (((
-
neduddki
nagyúr
HI!
vagy 15 eve egy eppen akkor jol meno vallakozo w124es 3l-es turbodizel mercijeben vagy. 6xe km-et szaladt el a BP ViscoDiesel mire cseres lett es utanna is bovel 20e foltt volt a cseer megis mikro utoljara hallotam rola boven 400folott jart a motor es tegyuk hozza enm igazan a finom stilusarol volt ismert az embor
udv
neduddki
p.s. amugy mar vagy jo 10-12 eve azt hallotam nem is egy motorban jartas processorbacsiotl a J-ben, hogy a korszeru motorolajokkal a megadott csere km-ek legikabb csak a kiszolgaloipar megelhetset segitik elo gyakrlatilag az akkoriban divatos ~10ekm 3-4*eset gond nelkul elbirnak a motork, de senki nem akar belekotni a erdekekben, ill. bevallalni egy emberi hujjeseg miatti motordogles legyen, es lass csodat mara millen csereperiodusok vannakmegadva amit gpond nelkulteljesitnek is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
- Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Iphone SE 2020 64GB // ÁFÁS Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest