- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Egy óra, két rendszer
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
Aktív témák
-
dark bit
tag
Vaslemezzel leginkább :)
attól függ, ha vetted és nincs árnyékolva, hát az necces, de ha te építetted akkor eccerűbb, mert pl a somogyi is úgy oldja meg ogy egy ilyen horganyzott vas vagy efféle (bádog, vas, stb, stb) lemezt hengerel a mágnesek köré és csá.
Ghost -
Ronyman
aktív tag
Köszönöm a válaszokat és a gyors segítséget! :C
[Szerkesztve] -
Tul
aktív tag
Fogsz egy elemet, annak tudod, hogy melyik a + pólusa! Rápattintod a vezetékre, ha a hangszóró kifelé mozdul, akkor az a +, amelyik az elem + pólusánál van, ha befelé, akkor a másik:C
-
Ronyman
aktív tag
Hali!
Vettem két Roadstart BX-6988-as hangszórót az autóba! Már be is építettem,de nem jegyeztem meg, hogy melyik kivezetése a + és melyik a - !Gondolom rá van írva,az érintkező kalaptartó felöli oldalára de hát azt ugyebár nem látom! Az érintkező alsó oldalára meg nincs semmi bekarcolva!
Kérdés:Honnan tudom meg, hogy melyik a + és a -! Az egyik érintkező vastag a másik vékony! Gondolom ez valami szabvány!
(Kérlek segítsetek, mert nem akarom kivenni a hangszórót,így is elég nehezen tudtam betenni!)
Köszönöm!
Üdv:Ronyman
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest