Új hozzászólás Aktív témák
-
stemplar07
őstag
sorry de ezt nem tudod jól (az összes V szériával rendelkeztem, az utolsó a V60 pedig még mindig megvan nyugger DAP-nak) tehát az erősítő része a Sabre Quad Dac, esetén Aux,Normál, High, és érzékelte milyen impedanciás fejest dugsz bele.. de.. át lehetett verni, egy 50 ohm-os dongle elé egy 3,5 adapter, így High Gainben maradt, még akkor is, ha 50 ohm alatti fejest dugtál bele.. sok mérést tesztet olvastam, a HeadFi-n stb, kb minőségben egy 100 ezres DAP-nak megfelelő hangminőséget nyújtanak, nem többet, nem kevesebbet..(persze UAPP-al, ami fel is ismerte a belső sabre DAC-ot) még egy 300 ohmos HD650 is ,,szólt vele,,persze nem úgy mint egy Astell&Kern KANN-al.. tehát lenne igény azóta is egy rétegnek egy jobb hangú telefonra... , azóta én is inkább az S24U mellé vettem két apró DDhifi/Ibasso USB dacot..
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Futás, futópályák
- Metal topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iOS alkalmazások
- Nintendo Switch 2
- Mikrotik routerek
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- The Legend of Zelda - Megvan a film két főszereplője
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest