- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
jonnybravo2
csendes tag
én sem tudom pontosan, mert még sosem ''húztam úgy be'' a wavokat, hogy leszedje a szünetet. ha jól tudom ezt a Neroban az AUDIO CD második fülénél lehet beállítani, igaz?
a lényeg: ha a számokat abszolút semmi változtatással (nincs halk részek levágása...stb) grabbeled le, akkor a CD-vel megegyező anyagot kapsz, ugye? akkor ezeket 0 mp-es szünetekkel kell visszaírni!
egyébként semmi értelme levagdosni a szüneteket grabbeléskor, mert ha jól tudom, akkor egy bizonyos jelszint alatti részeket vág ki, és az nem feltétlenül egyezik meg a 2 mp szünettel! ráadásul az a 2mp szünet, ha megfigyeled, úgy jelentkezik, hogy a (asztali) CD lejátszó visszaszámlál 2 mp-et és utána kezdi lejátszani a számot. nekem ez nem túl szimpatikus :DDD . amúgy meg, ha lehetséges akkor már CDCOPY! :D
Aktív témák
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest