- Azonnali hatállyal felpörgeti az Apple az iPhone 17 gyártást
- Google Pixel topik
- Videón vagánykodik az ultrakecses Motorola Edge 70
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- iPhone topik
- Érdekes eszközzel készül a HMD holnapra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
A topicot zártam.
-
Sixday
csendes tag
Valakinek bármi ötlete?
-
Sixday
csendes tag
Tisztelt Fórumlakók,
Segítségeteket kérném mert keményen átverve érzem magam.
Megjelenése után 1-2 héttel (nem emlékszem már pontosan) vásároltam egy új Samsung Galaxy Grand Duos készüléket az XXL gsm-nél.
Azért őket választottam mert megbízhatónak tűntek, főleg a mobilarena támogatásuk alapján.
Viszont most derült ki hogy a határozottan németországinak mondott telefonomban (azért vettem náluk mert ennyivel a megjelenése után itthon még nem volt kapható) dél-afrikai régió van (XFE) ami miatt az újabb android verziók egyáltalán nem települnek rá, mindig azt írja a gyári 4.1.2-re hogy az ön verziója legfrissebb.
Tudom hogy rengeteg módon meg lehet hekkelni de pont azért fizettem ennyi pénzt érte (90e forintot) hogy működjön, mindig rákerüljön minden frissítés amit a samsung kiad hozzá és bármikor számíthassak a készülékre.
Most itt állok egy dél-afrikai telefonnal és semmi kedvem kockáztatni hogy tégla lesz-e belőle vagy nem valami szakértő által.
Mihez kezdjek, adjatok kérlek tippeket.
Előre is köszönöm.
Aktív témák
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H110M i5 6500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X Green nBase 600W
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- 32 GB-os DDR5 laptop RAM garanciával
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest