Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pandras83
őstag
a videó első felében az a rengeteg harc idegtépőnek, öncélúan elnyújtottnak és feleslegesen nehéznek tűnik egyelőre. bár az is lehet hogy a legnehezebb fokozaton játszotta az illető. a gyors loot nagyon baba és még mindig várós a játék, bár az is egyre valószínűbb hogy nem ebben a játékban fogunk a legagyafurtabb enemy ai-al találkozni
-
Zoltn
senior tag
Engem a gunplay nem győzött meg. Nyilván majd játszva derül ki, de eddig meh.
Azért mindenképp érdemes lesz tenni vele egy próbát. -
Bad Pritt
félisten
Végignéztem, vannak benne érdekes dolgok. Ez a looting system remélem precedenst teremt, baromi kényelmes megoldásnak tűnik, a harc olyan, mintha a BioShockot képzelték volna el maguk előtt jelen generációban, a videó közepén az a platforming rész érdekes, de kicsit öncélúnak tűnik, azért van ott, hogy legyen.
Várós nagyon. -
persil
nagyúr
Az ilyen leak-ekben nekem mindig az a legszembetunobb, hogy megis hogy a francba lehet valaki ennyire bena...?

A jatekot meg alig varom, csak abban remenykedem, hogy valami aprosaggal nem rontjak el(mint sok mas egyebkent jo jatekkal megtortent mar).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG LCD és LED TV-k
- Elite: Dangerous
- Kés topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Diablo IV
- Linux kezdőknek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- 5G LTE! Whitespotos, Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Katana HX B14WFK 15.6" QHD IPS i7-14650HX RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Asus A15 FA506NC 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Bomba ár! Asus R512CA - Core i3 I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- AKCIÓ! Asrock Fatality Z170 Gaming K4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest