- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Aktív témák
-
Fidel76
tag
válasz
Bluegene #6742 üzenetére
Árakról nem nagyon érdemes vitázni, főleg nem az itthoniakról mert amit pld itt megkapsz 100kért azt már lehet megkapod UK-ba feléért(vám sincs, mondjuk gari is problémás) és 1 kis 10esért lehozzák neked házhoz.[link](Én még nem probáltam, nekem is ajánlották. Gondolom telefonon mindent elmondanak)
kb azon az áron megtudod venni ami nálunk lesz fél év múlva.
Lehet, hogy csak nekem tünt fel de pld LG most jelentette be a káva nélküli 200hz-es tvjét ugye ami jó 3d-hez is elméletileg. AMD/ati meg a több kijelző felé probálja terelni a dolgokat az új szériával.Samsung,sony,pana is rendelkezik hasonló cuccokkal vagy ilyeneket fognak piacra dobni hamarosan. Lehet nem is 30"-os monitorba kelle gondolkozni hanem 3x 32" full hd káva nélküli tv-be amik szerintem jó fél év múlva 100kért vagy olcsobban megvehetőek(ha nem is nálnuk.
1 monitorhoz most kb felesleges az 5ös széria, ahogy írtad, de ha már akarsz 1 kis + élényt 2-3 kijelzővel ami valjuk be nálunk olyan "nagy" dolog máshol nem. Van 1 gyanum, hogy atiéknál nem Mo. és az itt élők volt a célterület amikor kitalálták a több kijelzős dolgot 5ös szériánál
Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest