- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Aktív témák
-
siva
aktív tag
Na a terminálon van egy cikk, az árakról. háát
-
siva
aktív tag
Ja persze, hogy rv8xx, 5xxx kártyaszámozással kevertem...
Szerintem meg innen már nem megy vissza a 4850, max ha a forint berogyik..
az 55 -ös gyártósorokat szépen ráállítják és nyomják amíg veszik, meg van rajta haszon...
Én az rv740-nek nem látok nagy jövőt, foglalná a 40-s gyártósort mindezt úgy, hogy az rv790- s olyan árzuhanáson fog átesni, hogy nem lesz érdemes gyártani..., max ha rengeteg 40 gyártókapacitás válik, teremtődik szabaddá.. Viszont lehet, hogy a rv790 -t mókkolnák meg úgy, hogy jó legyen 4770-nek, ha nagyon kell a népnek, megadják. -
siva
aktív tag
A másik feltételezés, ezért nincs elég rv740 chip mert a 40-s gyártósorok fele már az rv5xx -t gyártják.. és inkább azt hagyják veszni, hogy maradjon az rv790-t.
-
siva
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #3810 üzenetére
Talán azért van, hogy az OEM-ek, a "gép összerakó cégek", friss gépesek, már a megjelenés pillanatában, az új hardverre telepítsék a win7-t. Ne egy utólagos cserére...
Jó lenne az ATI-nak , ha ezekben a masinákban már benne lennének, a megjelenés pillanatában...
Ehhez pedig kész termék, és mennyiség kell. T-1 hónap min.. Szerintem.. -
siva
aktív tag
Ez a dolog (nyomják a 4850 árát lefelé) egy dolgot jelenthet. Megoldották a 40-es chipek gyártását, söprik a raktárakat nagyon gyorsan, mert tömegesen jönnek rv47xx-es kártyák, ami azt is jelenti, hogy készítik elő a terepet az rv5xxx szériának is, elképzelhető, hogy aug., szept., okt. magasságában itt is lesz?
-
siva
aktív tag
Én meg ezt használom:
http://www.budacash.hu/szolg/devizakereskedes/
teljesen real time
Java alapú
Hétvégén nincs kereskedés vasárnap éjszaka indul be, a föld másik felén már akkor hétfő van
Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- FortiNet FG-80C
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bluetooth hangszórók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Quadro FX 570 eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest