- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- 8300 mAh, maradhat?
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
Aktív témák
-
Gonosz15
aktív tag
válasz
Bluegene #4062 üzenetére
Na azért ne essünk át a ló túloldalára. Nem baj az ha nV csak nagy monolitikus chipeket tud gyártani. Addig jó nekünk míg gyártja és amíg teljesítményt adnak le azok a gpu -k. Mert ha nem lesz nV akkor lesz csak itt csúnya világ...
És az intel azért még messze van attól, hogy piacvezető legyen a diszkrét GPU vonalon.
Az S3 pedig.. hát ők már csak történelem. -
Gonosz15
aktív tag
Engem még egy dolog fog érdekelni a GT300 vs RV870 kapcsán. Az nV az RV870 középkategóriás variánsai ellen ismét a G92 -t hívja segítség, adott esetben már 40nm -en? Mert számom az egy picit vicces, de sokkal inkább szánalmas lenne, hogyha nem tudnak semmi újat kihozni a középkategóriába.
-
Gonosz15
aktív tag
Na mi a helyzet srácok, nagyon nagy lett a csend..
-
Gonosz15
aktív tag
válasz
sniper elite #3315 üzenetére
Ha kijön az új széria és eladod a mostani X2-et, akkor én megveszem jelképes 5 Ft -ért
-
Gonosz15
aktív tag
válasz
olizsoli #2715 üzenetére
www.hamilton.hu => új honlap => deviza árfolyamok (bal oldalt)
Percenként frissül -
Gonosz15
aktív tag
Sírok, de ezek öröm könnyek.. 290 alatt az euro
Csak maradna így, istenem... -
Gonosz15
aktív tag
válasz
sniper elite #2051 üzenetére
Hát ez még eléggé a jövő zenéje, de majd kiderül. Mindenesetre itthon tuti 100k felett lezs az x2, ebben biztos vagyok. Válság ide vagy yoda, pl a core i7 965 se 2 fillér...
-
Gonosz15
aktív tag
válasz
sniper elite #2047 üzenetére
Sajnos mo. -n 120k igen csak a minimál bér felett van, így itthon szerintem nagypénznek számít.
Hát a remény hal meg utoljára...Bocsi a 2. db hsz -ért, picit fáradt vok és elnéztem h még tudtam volna szerkeszteni az elsőt..
na mind1 -
Gonosz15
aktív tag
válasz
sniper elite #2040 üzenetére
Ne haragudj, de én még idén leszek 18, iskolába járok így nehéz lenne dolgoznom, napközben. De egyébként van munkám. Közepes szintű php programozó lennék vagy mi a szösz
Van benne pénz, de azért annyi nem hogy fél évente megvegyek egy csúcs VGA -t.
Mondjuk neked nem csak a vga(i)d felső kategóriásak, ahogy látom. Szép dolgod, hogy van rá pénzed, meg tudsz dolgozni érte és futja rá. Nem tudom mennyi idős vagy, de ha lakás, család és egyéb kiadások mellett tudsz ilyen gépet venni, fejleszteni, - rendszeresen - ,akkor te ecsé' jól tolod. Én nem tehetem meg és a ph! közösségének 95% szintén nem.Kicsi on: Az X2 kártya minimum induló ára 120k lesz, szerintem. Szóval közelében nem lesz annak a szónak, hogy olcsó.
-
Gonosz15
aktív tag
válasz
sniper elite #2029 üzenetére
Gépedből ítélve TE megteheted, hogy neked x2 -es csúcs vga -d legyen, már bejelentés után 3 nappal. Azt a 3 napot is csak a futár cég miatt kell kivárnod.
De sajnos, a LEGTÖBB EMBER azért nincs ennyire eleresztve pénzügyileg.Ha így lenne nem itt tartana az ország, de ez már egy másik téma...
Bocs az OFF-ért. -
Gonosz15
aktív tag
Csak kíváncsiságból: Létezik olyan ember aki folyamatosan betekintést kaphat mondjuk az AMD, Intel, nV most zajló és a jövőben érkező fejlesztésiről?
Tehát aki gyak. mindent lát és tudja mi fog következni a pc iparban?Ha létezik ilyen szívesen cserélnék vele 1 napi erejéig...
-
Gonosz15
aktív tag
Na jó, de ezek legalább olyan GPU-t tartalmaznak amit a desktop HD 4 -es család is.
A mobil GTX 280/260M az nv -nél meg G92 -t. Na ez a lépés azért hagy némi kívánni valót maga után.
Na, nem félre érteni, az AMD-t se védem. Náluk is lehetett volna felhasználóbarátabb számozást találni. -
Gonosz15
aktív tag
Én már nem is várom a HD5XXX szériát.
Jöjjön a HD 6xxx és az RV970 -
Gonosz15
aktív tag
na srácok.. megállt az élet?
-
Gonosz15
aktív tag
-
Gonosz15
aktív tag
1 hónap múlva minden kiderül és reméljük nem borul be
-
Gonosz15
aktív tag
tűkön ülünk már. Jöjjön már valami konkrétum
-
Gonosz15
aktív tag
Ejj de nagy a csend. lassan 2 napja egy árva hozzászólás sem volt
-
Gonosz15
aktív tag
Na most nem azért, de ha veszélyezteti is a 4850-et, kit érdekel? kb június óta eladtak belőle annyit, hogy majdnem felhozta az amd -t a GPU piacon 50% -os részesedésre
Na azért az túlzás, hogy kit érdekel, oké. De szerintem akkor is megoldják valahogy, házon belül senki nem szeret magának konkurenciát csinálni, az amd -nek pedig nincs oka a kapkodásra... -
Gonosz15
aktív tag
Hupsz, tényleg
LN2 -t neki, felrántjuk 4GHz+ -ra mind a 64 magot, aztán jöhetnek az egy nyákon lévő 64GPU-s ati szörnyekből álló Crossfire(X) megoldásokAzért 256GPU mondjuk 3200SP/GPU -val, ütne! Nem kicsit, nagyon...
De a villanyórát is kiütné, nomeg lehet a videokariknak is LN2 kéne -
Gonosz15
aktív tag
HD 5850 -> 2560 SP + 64 TMUs (1 master chip + 3 slaves)
HD 5870 -> 3200 SP + 80 TMUs (1 master chip + 4 slaves)HD 38XX - 320SP - Oké, ez korrekt.
HD 48XX - 800SP - Oké, ezt senki nem hitte volna, mégis bejött.
HD 5870 - 3200 SP - Oké, EZ LEHETETLEN!Azért kicsit nagy szakadék tátongana a 4-es és 5-ös sorozat csúcsa között
Jó, tudom, hogy a 800SP-s RV770-re is azt mondták, hogy lehetetlen, kamu, fake meg nem hiszem el stb. és mégis így lett, de szerintem tényleg lehetetlen, hogy ezek kijönnének ilyen 3200 meg 1920 SP -vel 40nm ide vagy (y)oda ...Egyébként, ezen értékek szerint a HD 5670 lealázza a 4870X2 -t...
Akkor a HD 5870 mit fog csinálni a GTX280-al? 6x körberöhögi, 3x körberohanja és 1x át is ugorja ilyen Chuck Norris -os pörgő forgó rúgással?
Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- BMW topik
- Androidos fejegységek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Milyen házat vegyek?
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- További aktív témák...
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest