- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vitus
őstag
Nekem a kisebbik van a gigabyte 3850 512 zalman, ahoz nem adtak. Manapság egyre többen kispórolják. Viszont állati jó kártyák jó hűtéssel. Én az enyémet biosmodoltam, hogy 3d-ben magasabb órajelen menjen mert szereti.
És állati jól összerakott darab ezzel az áttervezet áramkörrel meg jobb alkatrészekkel. Sajnos nálam megfordult rengeteg referencia ati kártya (2900, 3870. 3870x2) és azt kell mondanom, hogy messze az nvidia minősége alatt vannak. Nálam 6 referencia ati kártyából 4 zajos (rezgő tekercsek, zenélő kondik), ez persze nem befolyásolja a teljesítményét, álltalában a házból nem is jön ki a hangjuk de vannak érzékenyebb fülű emberek akik még egy led villogásából is kihallanak sípoló hangokat azoknak nagyon zavaró lehet.
Nekem is nagyon érzékeny sajnos a fülem.
De ezek a giga kártyán nagyon állatok mindenkinek ajánlom ha 3xxx sorozat valamelyik tagját választja.
Vitus
u.i.: A minőség összehasonlítást nem flood gerjesztéséért írtam, ha megnézitek adatlapomat 100% ati rendszerem van és szeretem. Egyszerűen ezek a tapasztalataim havi kb. 4-5 kártya kerül hozzám nv és ati is.
-
lsc
nagyúr
Elbírná a táp /az enermax az egyik legjobb márka/, de ha nem használsz szűrőket akkor egy 4670 is elég arra a felbontásra, illetve ha 70-es akkor a hűtésére figyelj, nem mindegyiken jó. Visszatérve a tápra a konfigom 200 W-ot kért a konnektorból terhelésnél /műszerrel mérve, a proci 3,2-őn a gpu 650-en megy akkor/ monitorostól hangfalastól .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Nintendo Switch Pro Controller (16000 Ft / db)
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest