- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Yettel topik
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
mosolygósan szép jónagyot mkinek
CF feltételeiről hol tudok olvasni?.mert konkrétan az érdekelne,hogy mien karik működbnek egymással?...mert eddig azt hittem hogy csak két ugyanolyan VGA....(pl 3870 a 3870nel)
-
- = Zk = -
félisten
válasz
illusiON #27679 üzenetére
mikor ez új szgépem még csak gyermek cipőben járt,kipróbáltam a DX10et Assassinnal...
(mivel akkor még nem rendelkeztem a Crysis-szal)1280*1024ben fullon amit lehetett feltoltam...ha jól emlékszem az átlag 35-38-45fps megvolt...a kép amit láttam csodaszép volt.....de nemis ez most a lényeg:nekem ment DX10zzel vizsla alatt,nem kérte a dx9et...
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Foglalt név #27659 üzenetére
sry...
-
- = Zk = -
félisten
sziasztok...
újra itt
tegnap TÉMÁZGATTUNK a CF-ről radeon X2vel...az imám meghallgatásra került,és láss csodátkaptam egy tesztet.UP a PH!-nak
(X)
történt vmi amig távol voltam? -
- = Zk = -
félisten
válasz
ricsy888 #27546 üzenetére
hát igen.
sőt.a gép vásárlása előtt két nappal vettem egy X1900XTX-et....hogy minek nekérdezzétek..de nem bántam meg..jó kártya azis!a GTO2 is jóvolt..akkor.
~85k körül vettem(ipon) de sok helyen ár/teljesitmény arányban jobb mint a KONKURENCIA kártya...én ebben látom a jövőt(2GPU,ebben remélem)
deha lemegy az ára 35k környékére tutti CFbe fogom tennikatt777:sokan duruzsolták a fülembe,hogy Vista és DX10 alá illő a 4GB
-
- = Zk = -
félisten
válasz
zozoz1 #27540 üzenetére
én sajna nemértek az intelhez...vki hozzáértő ?
de mien chipseteid vannak az alaplapon?(mit támogat Ati/amd vagy nForce?)illusiON:jééézus...sok ök..r
lesz itt radeon X4 is még a végén
én mennyit szenvedek az X2 hűtésével...avval milessz?...Főtáv Zrt mellékállásban...nemis rossz! -
- = Zk = -
félisten
válasz
katt777 #27534 üzenetére
amint lesz DX10 teszt,szólok akit érdekel....
.de még kell vennem hozzá ramot,mert eza 2giga Crucial nemfogja bírni,még igy tuningolva sem...
(rohatt Vista..)
HarryPotter :jóétvágyat
...mikor még nekem is volt asszony
ergo a 3850 X2nek nemnagyon látom értelmét...
Ti?
(max a hűtés kéne róla....De az azonnal!!)
-
- = Zk = -
félisten
válasz
ricsy888 #27530 üzenetére
csere?mert hülye azért nem vagyok,vagy mi?
nézd:szenvedek vele melegedés miatt...játékoknál nem tudom mit kéne észrevennem...sima X800GTO2 után váltottam erre a configra...eddig amivel játszottam,1280*1024ben maxon nyomom...röccenés mentesen...
egyedül a DX10es tesztekre gyúrok,....egyelőre nincs kedvem ide-oda formázgatni...
de DX9 alatt a Crisys maxon,élsimitás nélkül 45-65fps.....
-
- = Zk = -
félisten
nade Úraim...
ne aggódjatok annyira....van akinek ennél is rosszabb...például nekem
ha nemnyúlok a VGA venti szabályzásához,szép simán felszökik 65-75-80fokra....
beállítottam hogy tartsa 55-60fokon,de igymeg 2-5-8percenként elindul 55%-kal...ami jó,csak reggel 10óta már 28fok van a szobámban...nah velem milesz nyáron?
amugy alapbol jó a kérónk,mert téglaélpítésű(80centis falakkal)és van a szobám előtt egy bazinagy mammut fenyő....deakkoris...izzad a szobámszerk:és akk még nem számoltam bele a proci hűtést
-
- = Zk = -
félisten
hát várom már egy igazi Phenom X4 eljövetelét...!!
zozoz1:véégülis...ezis egy meglátás...
-
- = Zk = -
félisten
-
- = Zk = -
félisten
ugyebár nem ez a kiköpött tpc-je az adott OFF témának,de hamár idekerült
tényleg vannak akiknek csak egy 10k marad a zsebükbe,meg vannak a millások akiknek über gépük van.oké...
de!nekem 10k marad a zsebembe a havi ~105k-ból,és ÜBER gépem van(nevezzük annak)
ha nincs pénze a magyarnak,honnan szerez?LEGÁLISAN!...hitel...sajnos!de ebbe ne menjünk bele.
csakmert vkinek über gépe van,nemfeltétlenül jelenti azt hogy megis tuddja veni az eredeti gáméákat...!(itt csak magamat és jónéhány hiteles magyart védenék)másik meg az hogy fejétől büdös a hal,és ez nem most lett így sajnos!
fenyegetőznek hogy beleépítik a w...z árakat az egyéb elektronikai cikkekbe....hát könyörgöm.amióta az első P2P letöltők felütötték a fejüket,már akkortól belerakták...csak mára drasztikusabban,mert ugyebár erre mindig lehet támaszkodni!azért emelünk,mert....
(hú,desokat hallottam...) -
- = Zk = -
félisten
válasz
Alvin_ti4200 #27437 üzenetére
aszittem VF900asok csücsülnek rajta.....
bocs,ez hülye kérdés volt....jogos a point! -
- = Zk = -
félisten
válasz
Alvin_ti4200 #27435 üzenetére
ha olyan gyári zalman vf900as a hűtöje,lehet érdekelne
(ha eladod
)
am kollégámnak van kék nyákos 3870ese,1slotos...Ő pl panaszkodik hogy 2-2,5óra FEAR combat közben kifagy....igaz olyan hűtő van rajta,hogy egy tüsszentés is hidegebb annál,amit az kavar....hm!
am mire használnád leginkább? -
- = Zk = -
félisten
-
- = Zk = -
félisten
válasz
katt777 #27413 üzenetére
hm..letöltöttem a legújabb GPU-Z-t,és amikor a sensors-nál átkattintok a második GPU-ra,kilép memóriahibával....
miaf.....!
szerk:nemértem amúgy a GPU-Z-t.....adott két GPU,ugyebár változtatom melyiket lássam!mért látja 40%nak az egyik GPU-nál a ventit.a másiknál 0!!??
-
- = Zk = -
félisten
-
- = Zk = -
félisten
-
- = Zk = -
félisten
énis hallottam vmi olyasmit hogy ezt a gyártok csak a gyenge táppal rendelkezők miatt irják ki...tehát akik nem NÉVVEL rendelkező táppal rendelkeznek....
zozoz1:
loptam...Charlie Sheentől...két pasi meg egy kicsi.kibba jó sorozat
nézi amugy vki? -
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Bali27 #27318 üzenetére
igen,közben utánnanéztem,de nemlátom miben volna javulás az előzőhöz képest...
lehet felrakom próbaképp,csak nemtudom miben kéne látnom a változástzozoz1:pénzhez jutottam,és gépet KELLETT újítanom(az új stalker miatt
)és hát filózgattam mit vegyek(alaplap,proci,vga,ram+ egyebek)PH!-s emberekkel öszeültünk,és amim most van az lett a végeredmény...nah.
bementem a boltba,(legalább eccer lásd az ellenfeledet)leadtam a rendelést,azt mondta a srác másnap 14órátol mehetek érte...a futár +1nap...elrobogtam.másnap melóból vissza..
bent sokan voltak...megijedtem mikorra végzek...mondom addig körbenézek a boltban,két fejfordítás és sehol senkiazigen..kiszolgálás 5*..
kérdeztem az egyik srácot hogy rendeltem,hogyan tovább..ő készséggel átírányitott egy csinos csajhoz,akinél kifizettem a cuccokat ~180k(nagyobb összegeket mért nőknél fizetünk?hmm)..kezem,ben a papír,vissza asráchoz...elrobogott...két hatalmas pakkal jött vissza.minden megy simán,mire ránézek az Enermax Táp dobozára(bevolt egy picit nyomódva),mondom a srácnak mire észbe sem kaptam,szememe előtt kibontottameggyőződtünk hogy semmi baja a tápnak..csak felületi!
mondtam a srácnak hogy nagy szatyrot adjon,merthát...azért mégis(egy enermax táp,egy proci,egy zalman hűtő,egy VGA,egy Giga alaplap,egy Gamer egér,...van súlya)
akkora szatyrot kaptam,hogy csak néztem..aszittem adnak 160zacsit mint a teszkoba..és nem..
korrektek voltak...csak ajánlani tudom Őket...egyedül a ramokat nem náluk vettem,mert azt PH!-ról vettem Ősembertől(akinek UP
),
-
- = Zk = -
félisten
válasz
zozoz1 #27312 üzenetére
hm...
nekem a Zalmanról csak + jut eszembe...VF700CU...hibátlan volt!kezdett kerregni,befújtam WD-40nel és láss csodát,500 fordulat után elhalkult....de bmelyik ventivel csináltam ezt,mind meggyogyult a WD-40től...
most egy CNPS 9700LED-et hajtok.friss és teszi a dolgát
a VGA-mra is (Radeon X2) Zalmit vennék,de még nincs ami támogatja a 2 GPU-s lapokat...
nemértem...majd egy éves VGA,és nincs hozzá spec hűtő...semelyik GYÁRTÓNÁL...hm!Bali27:
már van ilyen?..ma tettem fel a 8,5öst..wow
-
- = Zk = -
félisten
válasz
zozoz1 #27310 üzenetére
ezis jó....
Agyontetovált 160kilós kopasz állat szerelgeti a GeForce-okat
elképzelem hogy bontom ki a legujabb radeon hd9800 X48amat,és a hűtöbordájában egy piciny levélke van csiptetve...."Ártatlan vagyok!" felirattal....szerk:szégyen hogy minket néznek hülyének...megvesszük ígyis-úgyis...nemértem...régen jobb volt..de télleg!
-
- = Zk = -
félisten
válasz
zozoz1 #27308 üzenetére
vajon lesz érettségi tétel is?...nah ebből megbukni
lerakom estin a hütőcserét....!hm....khész,mivel nem hülyitenek minket,embereket,felhasználókat....szerk:ha ennyire hülyének néznek minket,akk márcsak azt várom mikor lesz olyan proci ami ha KIÖREGEDETT beszerelheted vmelyik háztartás gépbe....hm.pl egy kávéfőzőbe...
legjobb lenne ha lelehetne adni a Zanussinak a régi procikat...majd Ők beépítik helyettünk... -
- = Zk = -
félisten
válasz
katt777 #27286 üzenetére
ricsy888:ez 2 slotos..!(nekem radeon 3870 X2-m van,vajon nekem mit küldenének cserébe vissza?Ennél jobbat?
katt777:sztem a VF700 ide már gyengus....éncsak VF900ast láttam,de az sem jó,mert pár dióda meg egy chip kimarad a hűtésből(kép).Úgyhogy tovább a tanácstalanság ösvényén....
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Foglalt név #27256 üzenetére
Sapphire?
-
- = Zk = -
félisten
remélem jól jártam ezzel a videókarival.....
Hűtést leszámítva hibátlan....
-
- = Zk = -
félisten
joestéket....
érdeklődnék hogy mértvan az ha felteszem a legújabb Catalystet,akkor megbolondul a gép és elküld gyufáé.....de a gyári driverrel megy a KICSIKE(márha lehet ezt annak nevezni)
a gyári driver a 6.4....ha újabbat szeretnék felvarázsolni megbolondul.nem ismeri fel a VGA-t...hm..
értelemszerű hogy két op rendszer meg hogy 32bit vagy 64bit...de azon felül még mi külbség lehet?szerk:van már használható driver radeon 3870 X2 CF-ben való üzemeltetéséhez?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Trollok komolyan
- Mobil flották
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hálózati / IP kamera
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Építő/felújító topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest