- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bali27
addikt
Basszus Asus oldalán most néztem a 3850 és 3870 et... Mindekttöre azt irják ki hogy DX 10.0 és Shader model 4.0 támogatás.. nem 10.1 és 4.1... MI van itt???
-
Bali27
addikt
Ja. Ki mit venne.. Ha 55 ért tudok Asus 3870 es, és ugyan csak 55 ért 8800GTt venni...
3870 DX 10.1, késöbb esetleg még 1 db.. 8800gt az meg DX 10 es, és CF es az alaplapom.. Viszont most még minden teszt a 8800GTt kb 20% al erösebbnek hozza ki a 3870 nél.. Igaz utóbbi alá sztem még nincsen megfelelő driver
-
Bali27
addikt
Nyers erőben ha megnézzük erösebb a 3870 mint a8800GT-- Szerintetetk a 7.12 es driver felhozhatja e a 8800gt szintjére a 3870 et. CSak azért kérdezem mert nem tudom minek az alapján, de sokak nagyon sokat várnak a 7.12 es drivertöl.. A 7.11 az egy gyors bugjavitós fabrikálás volt valoszinü sztem is..
-
Bali27
addikt
Sziasztok..
Utána olvastam a dolgoknak kicsit. Dx 10.1 es játék leghamarabb 2008 év végén jön, és a dx 10 es karikkal is menni fog, csak pár optimalizáció ki fog maradni belöle. szal lasabb lesz valamivel.. Ha nem akarok CF et, akkor a 8800gt (lehet tudok annyiért szerezni mint most 3870 et, [amit sajna sehol se kapok] menniyvel lassul le dx 10.1 be??? Mivel most dx 9 és 10 be kb 20% al gyorsabb mint a 3870.. ... Igaz 3870 et szeretnék eredetileg... Kiváncsi váom a 7.12 es Catalystot, bár azt mondják a tölem okosabbak h 15-20% os teljesitményjavulást egy driver sem hozhat...Mi erröl a véleményetek? Ha lehetne kapni 60 ért 8800gt-t, jobban megérné e mint 60 ért a 3870???
-
Bali27
addikt
Sziasztok!
Aki tudott venni 3870 et az honnan veszi ha megkérdezhetem? Most a héten rendeltem itt a PHn az egyik sráctol, de jövö hét elején derül ki h lesz e vagy sem.. Rakat nagykert felhivtam, kiskert ugyszintén.. Sehol semmi.. Ott a kész gépem, és videokártya meg nincs benne
Valaki valami segitséget tud adni ezzel kapcsolatban? -
Bali27
addikt
A Red Orchstrával kapcsolatba van valakinek tapasztalata?
[link]Még az UT2004 moddal nyomtam sokat, ezt meg megvettem amikor még 7600gtm volt.. De ott nem volt valami felemelő a sebessége..
-
Bali27
addikt
Ezzel azt akarta mondani ha nem látnál át az NV ködön.. Ja bocs.. nem jeleniti meg a ködöt
se... Szóval az a lényeg h az uj ati alá irnának egy fasza drivert a 8800 gt lehet térden álva cumizna.. Mivel sokkal fejlettebb per pill a 3800 as széria. Az meg gusztustalan h az Nvidia a sok pénzéböl a jétékgyártoktol megtudja h mit kell csinálni.. Valszeg a meg nem jelenités pont egy ilyen trükk...
-
Bali27
addikt
Sztem tök mind1... Pár fps nem oszt nem szoroz.. Amugy meg a 3870 joval olcsóbbmint a 2900xt.. Szép tőle ha ugyan olyan eredményt ér el, vagy jobbat is akár!!!
Amugy még 3870 hez normális drivert nem adtak ki.. Áll a 7.12 lesz az amitöl sokat várnak.. -
Bali27
addikt
64 bites Vistán tényleg nem valami nagy durranások az Ati driverek? (ugy halltotam) AMugy nekem 64 bitbe xp van és iszonyu gyors és atomstabil, csak flash stb nem volt hozzá amikor teszteltem.
-
Bali27
addikt
vicc volt..
-
Bali27
addikt
És legyen ez a Topic végszava
Januárban......
LOL
AMugy sztem már tuti mindent megbeszéltünk!!!Sztem itt már csak azt lehet megbeszélnih ki hol, és mennyiért vette kb....
-
Bali27
addikt
Nem vagyok fejlesztö, de józan paraszti ésszel, ha a 3870 képes behzni a 8800gt-t bizonyos gamákban,vagy még el is hadja picit, akkor amikbe nagyon elveri a 8800gt az atit az valoszinü driver optimalizálatlanság, vagy ennyire nvidiára irják a játékokat.
-
Bali27
addikt
Sziasztok. Tegnap nem kaptam választ a kédésemre.. H mi lehet az oka h szinte csak és kizárolag Powercolor van.. Azaz van Gigabyte meg HIS is, nagykerben 56-58 ért, és a Powercolor kiskerbe meg Pixelmánián 51 ezer... Ekkora kamu márka vagy mi?
-
Bali27
addikt
Lehet tudni hogy a 7.12 mikor jön ki?
-
Bali27
addikt
Arra nem válaszoltatok hogy miért csak a Powercolor folyik a csapbol is.. Szinte mindenki azt tud csak szerezni..
-
Bali27
addikt
Powercolort lehet kapni Gianninál is, meg a Pixelmániűnál is, meg szintemindenhol.. És oclsóbb mint bámi más.. Nagkerben 56 körül van pl a Gigabyte, meg 58 a HIS.. Ennyire gagyi a Powercolor??
-
Bali27
addikt
Parancsba adta az AMD az árcsökkentést.. Itt a cikk
http://www.hoc.hu/index.php?p=news&cid=8&y=15056Ha szerencsém van akkor jövö héten lesz egy Gigabyte 3870, Giga DS3 as alaplappal, meg egy 6750es Core2.. 4 giga geil ultra.. SZtem hasitani fog a cucos
-
Bali27
addikt
Sziasztok!
A club3d 3870 éről mi a véleményetek?
Érdemes rávetni egy pillantást mert sztem gyönyörü kari lett. ÉS aki tud váni januárig, annk talán már itthon is lesz.. Remélem[[link] -
Bali27
addikt
Radeonból a Gecube és a Club3D ugy tudm nagyon jó minőséget gyárt,ésmár a hivatalos oldalokon van is belőlük.. MIért minden csak a His és a Saphire körül forog? Gecube 9600XTGm már volt és iszonyatosan bevált!!! Ezekböl szerintetek lesz az országban???
-
Bali27
addikt
Szakadtszar
Uj 8800GTS
http://www.hwt.hu/hirek/hir/nvidia_8800gts_512mb_128_stream_processzor_december_11.html96 helyett már 128 stream processzorral
órajelei magasabbak lesznek az összes ma piacon lévő Nvidia kártyáná
TDP értéke 140 W-ra nőtt és a gyártó a túlmelegedést elkerülve két foglalaton elterpeszkedő hűtőt ad mellé.
8800 GTS 512 december 11-től lesz megvásárolható 299 és 349 dollár közötti áron. Épp a kétszerese az AMD 3800-as kártyáinak. A legújabb tesztek alapján új csúcsragadozót köszönthetünk a GTS személyében -
Bali27
addikt
nem irja ki végig.. megprobálom 2 részletbe
http://cgi.ebay.at/ATi-Radeon-HD-3870-RV670-besser-als-8800GT_W0QQitemZ140182978306QQihZ004QQcategoryZ87051QQss
PageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem -
Bali27
addikt
http://cgi.ebay.at/ATi-Radeon-HD-3870-RV670-besser-als-8800GT_W0QQitemZ140182978306QQihZ004QQcategoryZ87051QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem
-
Bali27
addikt
http://cgi.ebay.at/ATi-Radeon-HD-3870-RV670-besser-als-8800GT_W0QQitemZ140182978306QQihZ004QQcategoryZ87051QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem
Gigabyte átszámoltam.. 62
Van esély rá hogy karácsony elött normalizálodik, az országban lévő mennyiség is, (szarvasgombát is hamarabb találnék a paneldzsungelben) és az ár is??? -
Bali27
addikt
Idén szerintetek lesz yorkfield?
Mert sajna elhatároztam h az uj gépembe az lesz. Addig meg várni kell, mivel mennek lefelé az árak remélem.. Vagy max január ha lesz belöle készleten..AMugy ha a 3870x2 januárba jön ki, M ra hány hónap mire eljut ugy ha ne csak a webes oldalakon legyen belöle?
-
Bali27
addikt
Én már beszoptam a faszt.. Pénzem lenne a gépre. Sajna, vagy nem sajna (elvonási tüneteim kezdenek lenni) eladtam a gépem (gef 7600gt PentiumD930 3 giga ram stb) és ara számitottam h dec közepén kis Yorkfield, meg 3870 fog itthon csücsülni. Benéztem de nagyon... Nem gondoltam hogy ennyire nehéz lessz...:'(
Lehet írok Lappföldre a Télapónak.. Úgy is a Finnek csinálták meg a 3870 es Bios Patchet
Hátha küld egy a manók által kihajtott példányt...ááááááááááá -
Bali27
addikt
Nemsoká kenyérböl is hiány lesz. Mi meg a Radeonok miatt izgulunk
Vagy majd a 3870 et is jegyre lehet kapni?
Komolyra forditva a szót.. A nő olyan mint a víz....
igyunk....
-
Bali27
addikt
88GT-t semmiképpen akkor marad ati ,de amikor veszem nem itthon az biztos...
Ésd mi van akkor ha selejtet kapsz?? Nekem MO on az alaplapom anno volt vagy 2 hónapő mire visszaadták az árát. Olyan volt mintha a bénák háborujába lettem volna mikor visszavittem tavaly mert a csont uj lap örökké fagyott..
Memteszt volt, memoriák , proci minden jó.. ALaplap selejt.. MO on 2 hónapig szivtam mire láttam a pénzem ujra. Pedig egy idö után amikor a szerviznek nagyon sok dolga van és stb stb már vertem az asztalt.. De hiába... Ez a mi kis hazánk.. Egy szar. -
Bali27
addikt
Szió.. Olvasd el figyelmesen
http://prohardver.hu/hir/letoltheto_a_bogarvadasz_eszkozilleszto_a_radeon_videokartyakhoz.html
de idézek is belőle.. Phn hirek.. NEm nézted a főoldalt?A hónapról-hónapra frissülő vezérlőszoftver ezúttal nem kínál új funkciót, vagy jelentős sebességnövekedést, helyette tetemes mennyiségű hibát kijavít – ezek különösen az újabb, népszerű FPS-játékokat érintik... nagy sikerű játékprogramhoz optimalizált kódot vélhetően egy későbbi Catalyst-verziótól építik csak be
-
Bali27
addikt
Most er pill egy P1 esem van mert siekrült eladni a gépem. Elvonási tünetek vannak meg mionden, de január februárba fogom megvenni az ujat, mert akkor nem fogok kidobni az ablakon egy csomó pénzt. Legalább is remélem.
-
Bali27
addikt
Kicsit elszált az agyuk.. Sokat tolnak vagy valami.. A reális ára 4xxxx FT. AMugy ez már 55nm es és olcsóbb az előálíytási költsége stb st.. Csak a magyar kereskedök a szart is ki akarják paszirozni belölünk. Gusztustalanok
-
Bali27
addikt
Kb a 3870 ára mikor fog normalizálódni?
Egy igazi Gamer HoltomigLan, HoltodigLan nyomja -
Bali27
addikt
Az összes teszt a 7.10 es catalystal készült és elődeivel a 3870 nél.. Kiváncsi leszek majd januárban a 7.12 vel mit fog alakitani.. A 7.11 elvielg hozzá van, de sztem csak egy 7.10 ráncfelvarrás lehet..Gyorsan kidobtak valamit...
Amugy a 8800GT miért gyorsabb? Az Atinál uj fajta gyártástchnológia, nagyobb órajel, 3x több stream processzor mind 2 256 bites.
Valaki tudna egy sztrák bolt linket adni? kiv vagyok arra a nagy olcsóságra -
Bali27
addikt
Az osztrákoktól honnan rendeltek? Mert itthon Yorkfield mé nicnsen. A procikkal ugy tudom nem szoktak gondok lenni, uh lehet kéne egyet rendelni onnan.. Meg jóval olcsóbb is.. VGAT, meg alaplapot már nem mernék.. Tudtok adni egy linket ilyen osztrák bolthoz?
-
Bali27
addikt
válasz
grimetime #4166 üzenetére
LOL. MOndjuk az Nvidia csinálja jobban vaslzeg.. Igaz nekem is szimpatikusabb az Ati.Volt egy Gecube 9600xtm.. AKkor egy álom volt..Igaz ott sem a catalystot használtam mert rossz volt vele
Viszont az Nvidia nemvéletlenül nem siet a DX 10.1 es karikat kiadni.. Állitolag már csinált olyat az Ati h kiadott valami szabványt ami nem is terjedt el késöbb.. Nehogy a 10.1 el is csöcsrefusson..
Most még a 10.1 re nincs is szügség,(lásd uj 8800GT DX 10 el jött ki) ráadásul mire bevezetik addigra lehet sokkal erösebb kártyák lesznek a piacon. Uh nem hajtja öket a tatár.. Gondolom ök is igy vannak vele.. De ne legyen igazam.. Hajrá Ati
-
Bali27
addikt
Ugy hallotam hogy az Asus alapbol tuningolt 3870 el fog kijönni! Továbbá a finnek csináltak vagy felfedeztek valahol egy biost a 3870 re amivel sokkal magasabb órajelen tudják hajtani. De kxxxx jó h külföldön nár tuningolják ezerrel itthon meg még horrorisztikus áron lehet rendelni max..
Eddig Nvidiához ezt a drivert használtam és bevált.. http://www.tweakforce.com/
Persze ati alá is csinálnak..
Amugy az Omega vs Catalystra kiv vagyok meg persze a többi alternativára is.. Olyantól akinek van tapasztalataTweakforce, DNA, Omega,
Ja ez nem vga.. A Yorkfield, Penryn, Wolfdalet mikortol lehet kani MO-on? Mert arra várok.(Sikerült eladni a gépem nagy nehezen uh most P1 röl nyomom
. Remélem nem lesz x48 chipest mire kijön
Hja.. Tök jó ütélet fLeSsPtől hogy X38 ba 3870 et PCIe 2.0 án betesztelni. No meg ugyn ezt P35be,mivel nem mindenki fog CF-et épiteni
-
Bali27
addikt
Sziasztok
KIjött a 7.11 es Catalyst driver.
Apropó! Mi a véleményetek az Omega, DNA, NGOHQ driverekröl? Megéri használni:?
Régebben az omega nagyban reklámozta hogy szebb képpel mint a Catalyst, nagyobb sebességet lehet elérni..Valamint PCIe 2.0 ás lesz a 3870 és a 3850.. Megéri e a drágább x38 as PCIe 2.0 val felvértezett chipet használni, vagy az 1.1 PCIe el felvértezett P35 ös alaplap éri meg hosszabb távon. ( késöbb esetleg erösebb vga ami PCIe 2.0-ás, vag Crossfire)
MI a véleményetek a Radeon 3870x2 röl? Dupla magos. Állitolag az ára ilyen 70 körül lesz.. Legalbáb is fél füllel elkaptam egy iylen infot. ÉS mikor jön be? tud valaki valamit?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest