- Instagram közösségi fényképezés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
Isti^
csendes tag
válasz
venember83 #31 üzenetére
Itt vagyok, itt vagyok...
Csak olvasgattam a hozzászólásokat.
Most délután lesz kipróbálva egy jobb táppal, mivel most lett rá időm. Én se bíznám a gép lelkét egy codegen tápra egyébként de mindegy. Ha lesz valami írok.. Egyébként hálás köszönet mindenkinek aki érdemben hozzászólt!
Délután írok, h mi lett! -
kovy79
őstag
válasz
venember83 #13 üzenetére
Érts is, ne csak olvass!!
''valami gebasz van vele'' =>ezt többek között pont azért írtam, amire te is utaltál.
InfiniteReality, mulatságos irományokat kreálsz, ahogy Csaba_20 is írta. Sztem először gondolkozz egy kicsikét!
Amúgy egy ''szar'' x1950pro-t bármelyik Codegen-től normálisabb táp elviszi. Mit kell itt Tagan-ról, meg FSP-ről habratyolni?!?
Mod: azt még nagyjából megértem, ha 8800GTX SLI-ről beszélsz, de már említettem (talán magadtól is észre vetted), h itt ''csak'' x1950-pro-ról szól a fáma...
[Szerkesztve] -
InfiniteReality
őstag
válasz
venember83 #15 üzenetére
TAGAN miért rontja el a sort?
-
InfiniteReality
őstag
válasz
venember83 #13 üzenetére
Heh... én tudom hogy oltári nagy különbségek vannak Chieftec és Chieftec között is. Illetve hogy a Sirtec és a Delta is a Chieftecnek gyárt. De semelyik Chieftec nem éri el egy FSP minőségét szvsz.
Lehet próbálkozni: TAGAN, Enermax, nagyobb Chieftec, FSP, SeaSonic meg hasonló márkásabb tápokkal... a Zalmant nem annyira ajánlom, bár nem hulladék táp. A Recom meg egy az egyben Chieftec átmatricázvaEgyébként az a HPC-420-302 DF nem túl rossz 420W-os aktív PFC-s dualfanos tápegység. Csak talán terhelhetősége kicsi.
A kondig kiszáradása Chieftec-éknél sajna elég sűrűn előfordul, mivel a hűtőbordák a légáramlatra merőlegesen vannak elhelyezve... -
Isti^
csendes tag
válasz
venember83 #6 üzenetére
Köszi, lesz egy új táp.. kinéztem egy 500wattos chieftec-et. Úgyis kell egyszer venni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Instagram közösségi fényképezés
- PlayStation 5
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest