- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Apple Watch
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Aktív témák
-
Soak
veterán
válasz
juvefangabor #3227 üzenetére
Ha biosban is rossz akkor kétlem ,hogy driver hiba
, egyszerüen rossz a kártya, vidd vissza és mond ,hogy cseréljék ki, ki kell cserélniük
-
Soak
veterán
válasz
juvefangabor #3224 üzenetére
Ha már bios alatt is meg DOSban is hibázik akkor gari, ezen nincs mit nézni, rossz és kész
-
Soak
veterán
válasz
Vigneau #3179 üzenetére
Igaz nem vagyok catalyst szaki ,de én mindig ugy szoktam ,hogy a low perf és a high perf órajelet emelem (eddig csak egyszer, mikor nem akarta az igazságot
) , szerintem nálad is valami ilyesmi a megoldás , mondjuk low és high performance között van feszültség különbség? (márha igy hivják)
-
Soak
veterán
Persze, ez is igaz, csak én Qru gondolat menetét folytattam , hogy olcsobban jobbat kapsz és érdemesebb lenne valami olcsobbat venni addig, pl 7600xx vagy 7800 vagy ilyesmiket amik nem rosszak és ki lehet velük huzni addig ameddig kell , kevesebb bukással .
Egyébként; én is megveszem az aktuális csucskártyát ha tehetem ,és nem gondolok bele mennyit bukok rajt mert ha igy állnék hozzá akkor nem lenne most ami vande azthiszem ebben egyetértünk mindannyian
-
Soak
veterán
-
Soak
veterán
válasz
Anonymus23 #2913 üzenetére
Érdekes, én a GTX-em anno , kevesebbet kaptam 05ben de többet 06ban , pedig X2 volt alatta
-
Soak
veterán
válasz
várnarancs #2905 üzenetére
NEm tudom, nem ismerem a vga-dat , keress rá google-n ,hogy talán mégis ,hogy , szerintem forrasztással ami nehezen tüntethető
-
Soak
veterán
válasz
várnarancs #2901 üzenetére
a v-mod csak a g71-es chipnél hoz ennyit, nem általánosságban , persze egy nagyon komoly v-mod mindenen sokat dob ,de ahoz egyikhez sem elég a léghűtés
[Szerkesztve] -
Soak
veterán
VF900 és a 700 teljesitménye megeggyezik ,néhol jobb a vf900, és ezt kisebb mérettel és tömeggel éri el , thx to heat pipe
,azthiszem ezzel megválaszoltam a hőcsöves kérdésedet
más: szerintem nem kell ram bordát alkalmazni mert a vf900 egyébként is hűti a ramokat és (megjegyzem lehet ez az x1900nál máshogy van ) sokan panaszkodtak ,hogy pl 7900gt-nek rosszabb volt a tuningja memoria bordákkal
2kártyás rendszerrel egyet értek , magasabb kategoriás karikkal csak akkor érdemes ha tele vagy pénzel, főleg ,hogy ezek ''ideje mult'' karik a piac szerint, tehát többet buksz rajtuk valóban , kisebb kategoriánál már lehet ,hogy érdemesebb
-
Soak
veterán
válasz
Travelos #2306 üzenetére
Én személyszerint nem használom , csak tartós 75 felett lévéssel (de szép szó
) van jeléntősége szvsz , pl nekem Oblivionnál kellett egyedül mert nélküle eléggé hamar kifagyott (itt term nem volt 75 felett
) ,máshol nem észleltem még ,de mint tudjuk ATi- Nvidia az más állatfaj , ha neked a játékokban kell akkor használd,különben valóban nics sok értelme
-
Soak
veterán
válasz
várnarancs #2272 üzenetére
Inkább egy butitott GTX, egy ,hogy a nyák u.a,a hűtő u.a ,ram méret u.a ,mag órajel u.a , akkor most ez nem a GTX hez van közelebb? szerintem de
. ez most magasan best buy szvsz
-
Soak
veterán
válasz
RapUGround #2264 üzenetére
A 7900GTO-nak elég nagy esélyel megy 700felett a GPU-ja és a ram is olyan 1600 körül ,ami azért nem rossz , az ,hogy gyengébb ,azt nem merném kijelenteni , ,de te tudod
(megjegyzem ha a GTO 650/1600on jár akkor gyorsabb mint egy 7900GTX.... erről ennyit)
[Szerkesztve] -
Soak
veterán
válasz
RapUGround #2255 üzenetére
7900gto 256mb
,ebből csak 512es van
-
Soak
veterán
válasz
Anonymus23 #2050 üzenetére
A játékban minden felvettem maxra
Ezt olvastam az elöző hszben, bocsás meg ,hogy nem látok bele az agyadba -
Soak
veterán
válasz
Anonymus23 #2044 üzenetére
De ,én az vagyok, csak te nem érted mit akarok
, arra gondoltam ,hogy driverből kentél e neki 6AA-t és 16AF-et?Mert ha csak a játékban veszed fel az nem sok
[Szerkesztve] -
Soak
veterán
válasz
Anonymus23 #2022 üzenetére
Köszönöm, de valóban CSAK a felbontás nem elégíti ki igényeimet
éN79 : Nagyon nagy játékot hagynál ki ha kihagynád, csináltam pár screenshotot ,ha érdekel megmutatom (II. VH-s Stratégia)
[Szerkesztve] -
Soak
veterán
Sziasztok!
Akinek esetleg x1900xt/xtxje van a Company of Heroes tesztjét lefuttatná?mindenm maxon ami lehet játékban , 1280x1024 , driverből 8x AA és 16 AF el (vagy atinál 6aa a max?! )
Előre is THX -
Soak
veterán
1. Kérlek higyj az okosabbaknak 2. Nem tudom milyen beálitásokkal játszól de ha X800GTO -d van mint olvasom akkor ne csodálkozz ,hogy ''laggol'' , ez a játék bőven tulmutat azon a vga-n , nekem is izzad a vga-m alatta pedig nem egy szint a kettő
szerk: az a lag inkább akadás
[Szerkesztve] -
Soak
veterán
Hát igen ,mondjuk sajna most nem áll módomban játékkal tesztelni de az Oblivionra kiváncsi lettem volna
U.i.: Egyébként ,ha elfogyna a mem azt is csak 1 secre érezné meg az ember szvsz
szerk: Q4 ulta highon volt? Csak kiváncsiságból, mert arra a game azt irja ,hogy 512mb kell neki amit kicsit nehezen hiszek
[Szerkesztve] -
Soak
veterán
-
Soak
veterán
-
Soak
veterán
válasz
csabi71 #1652 üzenetére
Értem de figylj egy kicsit.
a karid alap értékei a következők (amennyiben XTX) 650/775.Tehát de nem huztad hanem nyomtad a gpu-t
,ezért is mutat a fogyasztá mérő kevesebbet véleményem szerint, tölts le egy ATItool nevü progit amivel jól tudod húzni a karid-segitséget találsz a forumon a használatában de kérdezz bátran akár itt is- itt a topicban is van egy olyan link amelyik verzioju már támogatja az x1900at .Baltát semmiképpen ne válaszd inkább mondok egy címet
[Szerkesztve] -
Soak
veterán
válasz
csabi71 #1649 üzenetére
Crossfire-re gondolsz?Azthiszem ez csak x1900crossfire edition karival menne és szerintem csak x1900es szériával (bár lehet emegy más szériával is ).Én az uj fizika számólos dologban hallottam ,hogy az izmos kártyák mellé be lehet tenni egy gyengébbet ami csak a fizikát számolja.
Szóval a kérdésedre válszólva szerintem nem menne a cf.Azért még várd meg az ATI szakik véleményét is -
Soak
veterán
válasz
csabi71 #1642 üzenetére
Hát ez nem valami komoly húzás ahogy látom , a gpu mondjuk lehet hogy itt a vége de a membe szerintem tuti van még
szerk : megnéztem a gyári értékeit a karidnak és valamit vagy elrontasz a huzásnál vagy egy ilyen full anti tuning példányt fogtál ki ha ez a vége a gpunak és a mem-nek
[Szerkesztve] -
Soak
veterán
válasz
csabi71 #1636 üzenetére
Hali
Szerintem nem olyan rossz az persze csak akkor ha alapon ment ,az én GTXem is hasonlót ér el , kicsit többet 8.9k-t alapon,szerintem a proci miatt ''kevesebb'' , kicsit rángasd meg a karid ,10-11k-t biztosan kapsz.Bár nem tudom milyen az 540es Intel proci. Intel procik jelöléséből nem tudok sokmindenre következtetni .
Aktív témák
Hirdetés
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung LCD és LED TV-k
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Apple Watch
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Linux kezdőknek
- Realme GT 2 - aláírjuk
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest