- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
Új hozzászólás Aktív témák
-
chegauvara
csendes tag
Sajna nekem sem javult a helyzet a bios update után, még mindig meg meg ugrik játék közben a kép, mintha kihagyna egy két frame-t, mondjuk úgy átlagban 5 másodpercenként. Ha tud valaki segítsen, mert teljesen tanácstalan vagyok.
Előzmény:
A következő problémám van, tegnap vettem egy Phenom II x4 940-et a Sapphire 4890-em mellé. Mióta beraktam az új procit, bizonyos grafikailag intezívebb alkalmazás esetén (pl. far cry 2) ilyen furcsa kép ugrásokat tapasztalok, tehát magas fps érték melett, olyan mintha megakadna egy-egy pillanatra. A tápom egy Gigabyte Superb 550W (GE-P450P-C2) aminek sajnos csak egy PCi-E 6 os csatija van, a 4890 által igényelt második PCI-E 6-os csatolót az ide-s power connector-okból raktam össze. Arra gondoltam, hogy kevés ez a táp a videokártyának illetve az új procinak (CPU: 125W), és azért ugrik/akadozik játék közben, mert nem kap elég szuflát a 4890, előtte amúgy egy Athlon x2 6000-esem volt (89 Watt), és ennél nem jelentkezett a probléma. Ha valaki tud, adjon már némi útmutatást. Köszönöm!
Proc: Phenom II x4 940
Alaplap: AsRock: A790GMH/128
Vidi: Sapphire Radeon 4890 (Catalyst 9.11 driver)
Táp: Gigabyte Superb 550W (GE-P450P-C2)
OP. rendszer: Win 7 64 bit -
chegauvara
csendes tag
Sziasztok!
A következő problémám van, tegnap vettem egy Phenom II x4 940-et a Sapphire 4890-em mellé. Mióta beraktam az új procit, bizonyos grafikailag intezívebb alkalmazás esetén (pl. far cry 2) ilyen furcsa kép ugrásokat tapasztalok, tehát magas fps érték melett, olyan mintha megakadna egy-egy pillanatra. A tápom egy Gigabyte Superb 550W (GE-P450P-C2) aminek sajnos csak egy PCi-E 6 os csatija van, a 4890 által igényelt második PCI-E 6-os csatolót az ide-s power connector-okból raktam össze. Arra gondoltam, hogy kevés ez a táp a videokártyának illetve az új procinak (CPU: 125W), és azért ugrik/akadozik játék közben, mert nem kap elég szuflát a 4890, előtte amúgy egy Athlon x2 6000-esem volt (89 Watt), és ennél nem jelentkezett a probléma. Ha valaki tud, adjon már némi útmutatást. Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Renault, Dacia topik
- Synology routerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EA Sports WRC '23
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest