- Huawei P20 - ez is kétkezes lett
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Yettel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
Új hozzászólás Aktív témák
-
kissd01
tag
bocsi mobilról irtam és frissít magától.
-
kissd01
tag
hy!segítségeteket kérném.ma vettem egy accelo s1 hűtőt a 4850 mre.összeraktam,majd indítás után se kép se hang.megmozgattam a karit amitől a képernyőn szines csíkok jelentek meg.utánna pedig be ki kapcsol a monitor.meghalt a kari?:-( mit csináljak vele?
-
kissd01
tag
hy!segítségeteket kérném.ma vettem egy accelo s1 hűtőt a 4850 mre.összeraktam,majd indítás után se kép se hang.megmozgattam a karit amitől a képernyőn szines csíkok jelentek meg.utánna pedig be ki kapcsol a monitor.meghalt a kari?:-( mit csináljak vele?
-
kissd01
tag
-
kissd01
tag
Ez esetben remélem feltételezni,h a hűtőnek járt le az ideje mivel se csíkozódás se egyéb képi hiba nem lépett fel!
Köszönöm a segítségeteket!
Kap egy új hűtőt a kicsike
-
kissd01
tag
Lassan 10 perce megy és 105fokig melegedett!A hűtő egyszer felpörög majd leveszi magát.Ezt csinálja kb 5perce.Elég beteg hangja van
Meddig fusson a progi?
-
kissd01
tag
Hűtő kifújva.Furmark tesztet megcsinálom!
-
kissd01
tag
válasz
belaazallat #13901 üzenetére
1 hete vettem ki a gépből.De nem tűnt piszkosnak
-
kissd01
tag
Üdv!
Segítséget szeretnék kérni tőletek.Olyan problémám van,h a refhűtős giga 4850em azt hiszem haldoklik.A probléma nagy terhelés mellett jön elő(Avp3,BC2).A venti felpörög mint egy sugárhajtómű,majd egy pár perc és "No signal" felirat vigyorog a képembe!
Egy restart segít csak.A kari hőmérséklete 100fok fölé szalad...Vkinek vmi ötlet?Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest