- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- Realme GT 2 - aláírjuk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Def26
félisten
válasz
Overlocker #3808 üzenetére
Szerintem aki ilyen kártyában gondolkodik annak ez mindegy. Ugyanúgy erős táp kell hozzá, az már csak részletkérdés, hogy ezt honnan kapja nem?
(PCI-E sin vagy direkt kábel)
-
Def26
félisten
Srácok, a PCI-Express 2.0 kártyákat elfogadják majd a a mostani alaplapok? Úgy hallottam, hogy a HD 2950 series mind PCI-E 2.0 lesz, és nem szeretnék már megint lapot cserélni...
-
Def26
félisten
-
Def26
félisten
Nálam a Crysisben 1-2 helyen textúra hibák vannak... ti milyen drivert használtok alatta?
Nekem 7.9 van, aztán lehet, hogy még a béta.
-
Def26
félisten
válasz
Firestormhun #3739 üzenetére
Nah, ezek szerint megint jobban fekszik az nvidianak valami...
-
Def26
félisten
válasz
ez_meg_emaz #3428 üzenetére
Én ezzel mérem a hőmérsékletet, Everest 4.10.1110 Beta. Aki érzi a kártya erejét annak tök mindegy, hogy milyen hangos/halk, nekem igazából fel sem tűnik a játék hevében...
-
Def26
félisten
Srácok a HD 2900 XT kezeli a fizikai gyorsítást úgy mint egy PhysX kártya?
[Szerkesztve] -
Def26
félisten
150W -os fogyasztás az egész jó, belegondolok, hogy Crossfire -be raknák két 2900pro -t, az már elég bizarr teljesítményt nyomna, és nem zabálna sokat.
Jah, és 100k környékén meg is lenne... -
Def26
félisten
Srácok most tervezek egy proci vásárlást, ezek közül gondoltam vmit.
E6750 Q6600, melyiket érné meg jobban betenni a HD 2900XT mellé.
Most egy E6300@2.66 Ghz van hd 2900xt mellett, egyáltalán megéri váltani most egy négymagos procira, vagy elégedjek meg a két magossal. Végül is azt nem tudom, hogy jobban kihajtja e a HD 2900 XT -t a négymagos proci... -
Def26
félisten
-
Def26
félisten
Az mitől van, hogy néha nem jelzi ki a gpu hőmérsékletét az everest. Ilyenkor gondolkodik 3-4 percet is, és csak a cpu -t mutatja.
Máskor viszont van olyan, hogy egyből mutatja a gpu hőmérsékletet is. -
Def26
félisten
válasz
Komplikato #2836 üzenetére
HD 2900 Pro: 320sp and 600/1600MHz? 256-bit, 512MB
HD 2900 GT: 160sp? ? /? MHz and 256-bit? OEM use -
Def26
félisten
válasz
ez_meg_emaz #2832 üzenetére
Értem mit mondasz, csak egyenlőre nincs monitorom a kártyához, és a 8600GTS után ez is qrva nagy előrelépés.
-
Def26
félisten
válasz
Tuco Ramirez #2822 üzenetére
Hát igen, a táp cserét nem írta. Az még tartogathat meglepetéseket.
Ma 3 órát nyomtam a Medal of Honor Airborne -al és elég jól szerepelt a kártya. Minden fullon 1280x1024 (sajna még crt monitorom van), meg sem rezzent, tökéletesen vitte.
22 fok volt a lakásban...
[Szerkesztve] -
Def26
félisten
válasz
Gaboman #2798 üzenetére
Én GTX (használt)/HD 2900XT (Új) közt gondolokodtam, és a HD mellett döntöttem. Tesztekből nekem az jött le, hogy az újabb játékokban jobban fog teljesíteni a GTX -nél is.
Persze igazság szerint lesz@rtam az egészet, ATI -val szimpatizáltam mindig is,(1-2 kivétellel) ezért vettem most is azt.
Teljesítményben szvsz erősebb a 640-es GTS -től.
Driverben nem nagyon tudok mit mondani, nekem 7.8 van, és teljesen jó, semmi problémám nem volt vele. Az hogy 5-7 fps -el többet/kevesebbet megy a GTS 640 -nél az nekem nem számít, igazából észre sem veszed (1280x1024).
Dx10 -ben 1-2 játékban egyenlőre gyengélkedik a GTS -ekhez képest, de állítólag dolgoznak az ügyön...
Dx 9 -ben teljesen rendben van. (szerintem)
Tuningra én is kíváncsi vagyok, én nem mertem emelni az órajeleket.
Hőmérséklet az egy érdekes dolog. Én arra számítttam, hogy qrva hangos lesz, zavarni fog, stb. ennek ellenére bizalmat szavaztam neki és teljesen jól tettem, mert abszolute
megbízhatóan kezeli a dinamikus hűtő a gpu -t.
2d -ben alig hallani, 3d -ben meg beindul de akkor meg úgysem figyelsz rá
[Szerkesztve] -
Def26
félisten
válasz
poffsoft #2795 üzenetére
215w -ot írnak a vga -ra, maximum fogyasztásnak. Csak azért írtam, hogy kíváncsi vagyok, mert nekem is egy 400W -os Chieftec tápom volt és azt ajánlották lecserélni. Most egy 620W -os van, ezzel nincs semmi gondom. Én ugy számoltam, (maximum fogyasztást minenből) hogy a 2 db vincsi, E6300@2.8Ghz, 2 Gb ram, HD 2900 XT, 5 db ventillátor eggyütt esznek terhelve olyan 420W -ot. Azért vettem a 620W -os chieftecet, hogy késöbb ha esetleg bővítek akkor ne keljen már megint a tápot cserélni.
Nah, a lényeg, hogy nekem egy erős 500W -ot javaosltak a HD 2900 XT -hez...
[Szerkesztve] -
Def26
félisten
Ti mivel nézitek a hőmérsékletet? Nincs az atinak olyan drivere ami tartalmaz egy gpu hőmérséklet figyelőt?
-
Def26
félisten
válasz
Mákos7észta #2774 üzenetére
Nekem egy Chieftec CFT620 -as van amit Giannitól vettem 22.900FT ért. Szerintem ez a tökéletes táp HD 2900 XT -hez.
-
Def26
félisten
válasz
SzlobiG #2764 üzenetére
Most leszedtem az Atitoolt is.
Nincs semmilyen vezérlő progi, és szvsz igy a legjobb. Halkan teszi a dolgát. Sokan megpróbáltak lebeszélni a HD 2900 XT- ről, de én valahogy akkor érzem jól magam, ha egy piros Ati kártya dübörög a gépemben. Egyszerűen király ez a kártya... abszolute nem bántam meg, hogy ezt vettem
Jah, az ajándék Stalker nem megy...
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
-
Def26
félisten
Ezek közül lehet valamelyiket kapni magyarországon?
[link] -
Def26
félisten
válasz
SzlobiG #2731 üzenetére
Nálam sem működik.
Atitool 0.27 beta 2 az viszont megy rendesen. Korábban x1950xt -n össze-vissza variálgatta a venti fordulatszámát, most még ilyen problémám nem volt.
Kipróbáltam 100% -on a hűtést, háát hatékony de tényleg kib@szott hangos.
Jelenleg beállítottam, hogy fixen tartja a kártyán (80C fokon) ez szerintetek még nem káros? -
Def26
félisten
Ma vettem egy Asus HD 2900XT -t, próbáltam futtatni egy 3dmark06 -ot de lefagy a progi a kezdő képernyőnél. Nem tudja valaki, hogy mi ez?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP OMEN 3080Ti 12GB
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest