Új hozzászólás Aktív témák
-
Ronin83
csendes tag
válasz
VaniliásRönk #13466 üzenetére
Először is, sok köszönet mindenkinek, aki válaszolt.
MIUTÁN vettem egy új tápot (FSP 400W), húztam egy új rendszert és majdnem kivágtam az egészet a francba, tök véletlenül vmi hibaüzenettel a gugliban próbálkozva találtam meg az ATI Hotfixet (honnan gondoltam, hogy a pakkban lévő CD elég lesz...?), úgyhogy pár órával később már rendben volt a dolog... és valszeg ÖSSZESEN csak ennyi kellett volna...
Na igen, per pill a memória a (nagyon) szűk keresztmetszet, de egyszerre nem fért bele a büdzsébe (pláne így karácsony előtt), viszont az lesz a következő. Az OC tippeket köszi, megfogadom.
-
Ronin83
csendes tag
Sziasztok!
Valaki, kérem, segítsen rajtam! A napokban vettem egy AGP-s 2600 Pro-t. Kicsit öreg már a config, de nem hittem, hogy baj lehet belőle. ABIT AN7 alap, 2800+-os Sempron proci, fél gig memória.
A bevásárlást megfejeltem egy 400W-os táppal, írták rá, hogy anélkül nem nagyon fog szólni, de csak 1 vinyó van benne+az egyik optikait is kihúztam, biztos, ami biztos.
Hát így se szólt semmit. Aquamark, 3dmark mindkettő valami 3d hibát észlel, a 3d mark kereken megmondja, hogy nem talál 3d vezérlőt.
Valami kevés, software, vagy én vagyok a hülye?Előre is nagyon köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Nyaralás topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Anime filmek és sorozatok
- Gaming notebook topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Gumi és felni topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest