- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy Buds3 - vissza a kályhaezüsthöz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android szakmai topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
M-Sport
csendes tag
Üdv!
Visszavittem a karit, azt mondták 2-3 nap. Visszamentem 3 nap múlva. Természetesen náluk semmi baja nem volt. Állítólag két napig ment a 3D Mark, és semmi hibát nem észleltek.
Vigyem be az egész gépet, és megnézik.
Persze, majd becipelem, és 2-3 napig nélkülözöm.
Most kaptam kölcsibe egy 8600 GT-t, amivel ugyan sokkal "csúnyább", de legalább működik tökéletesen minden. Sosem tanulok a leckéből, de most már biztos vagyok benne, hogy nem veszek több ATI-t. -
M-Sport
csendes tag
válasz
BukottHangya #9590 üzenetére
Ezt én nem is mondtam, hogy a VGA-tól olvadt meg, csak azt írtam, hogy miután megolvadt, meg kiírta azt a színtartományos mizériát, akkor kezdődtek a fagyás gondok is.
Most szerváltam bele másik videókártyát próba céljából, és minden probléma megoldódott, abszolút minden tökéletes.
Leszámítva, hogy a látvány már kicsit gyérebb...
Akkor csak a VGA lehet a bűnös. -
M-Sport
csendes tag
Szasztok!
Felmerült egy kis problémám a HD2600XT-mmel. 7.11-es drivert használtam, semmi gond nem volt hónapokig. Aztán egyszer, amikor bekapcsoltam a gépet, kiírt valami olyasmit a windóz, hogy túl magas a színtartomány, meg a kontraszt vagy valami ilyesmit, és hogy ő beállítja magának optimálisra. Mondom jól van, tedd azt. Utána vettem észre, hogy a moncsi hátulja egy ponton megolvadt.
Aztán kezdődtek a gondok, olyan játékok szaggadtak, amik addig soha. Tök mindegy milyen felbontást, beállítást használok, akkor is akad, aztán lefagy. Pl. a Pro Street-nél pár perc után kikapcsol a monitor, és csak azután fagy le a gép. De van, hogy kékhalál, és valami ati...dll fájlra hivatkozik. Gondoltam frissítem a drivert a 8.4-essel, kb fél óráig volt jó.
Közben még néhányszor eljátszotta azt a kontrasztosszintartományos hülyeséget.Kérdés: Videókari, vagy valami más gond lehet?
Köszi előre is, ha válaszoltok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- LEGO klub
- Diablo IV
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Samsung Galaxy Buds3 - vissza a kályhaezüsthöz
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- További aktív témák...
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest