- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Netfone
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ganxxta
csendes tag
Nálam pirosak maradtak a betűk 8.2-vel is valamiért Firefoxbon (IE-be nem)
-
Ganxxta
csendes tag
válasz
barnam_ #4698 üzenetére
ok,kicsit furcsáltam de szóval akkor nem passzol össze ez a kártya és a játék
de van még egy problémám
ma vettem meg a kártyát:
kártyát berakom a gépbe,nvidia drivert letörlöm,leszedem az ati honlapjáról a legújabb drivert, elindítom és beadja ezeket a hibaüzeneteket:
[link]
akármit csináltam nem javult meg úgyhogy beraktam a hozzá adott cd-t, elindítottam, ment vagy 10 percig, felrakott minden szarságot, így már jó is lett de még mindig ha a letöltött drivert indítom
akkor ugyan azok a hibaüzenetek fogadnak.
Megköszönném ha leírná valaki lépésenként hogy lehet a legegyszerűbben telepíteni hozzá az illesztőprogramot mert most újra rakom az XP-t. Nekem elég lenne az a 16 megás cucc amibe csak a driver van nem kell CCC meg semmi, de az is úgyanúgy hibaüzenettel indít -
Ganxxta
csendes tag
Az létezik szerintetek hogy egy HD2600pro 256MB GDD3 OC kártyával a 2005-ös GTA San Andreas 1024*768 felbontásban, minden maxon, ilyen 23-25 fps-el megy?
-
Ganxxta
csendes tag
válasz
VaniliásRönk #4617 üzenetére
kösz a segítséget, sikerült is megrendelni, az lett végül is amit te mondtál: Sapphire 2600Pro OC 256MB GDDR3
20494 Ft-ért
Ez kb. hány %-al gyorsabb mint a sima nem OC-s DDR2-es ?
Ja,és ennek mivel emelt az órajele, gondolom hangosabb lesz a ventije mint a simának nem? -
Ganxxta
csendes tag
üdv
Most készülök venni egy új videokártyát, úgy gondoltam, hogy egy 2600pro tökéletes lenne nekem egy X2 3800+ processzor mellé.Ritkán játszok számítógépen, most az alaplaba integrált GF6150-nel nyomom de ez még nekem is gyenge úgyhogy eldöntöttem hogy veszek egy 2600pro-t mert az alaplapi még a sanandreast is alig viszi, kinéztem hármat:MSI 2600pro 256MB DDR2
[link]
és
SAPPHIRE 2600pro 256MB DDR2
[link]
és
Gigabyte 2600pro 512MB DDR2
[link]Hasonló árban vannak de nem tudom eldönteni melyiket, fontos lenne hogy ne romoljon el és hosszú évekig menjen mert ezután pár évig megint nem veszek videókártyát (előző kártyám: Radeon 9000pro)
kösz a segítséget előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Diablo IV
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA® driverek topikja
- AliExpress tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC V2 12GB GDDR6X 192bit
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- Crucial 240GB SSD eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest