Új hozzászólás Aktív témák
-
BabLeWeS
csendes tag
válasz
Fetyoka0 #10245 üzenetére
nekem a 3dmark 6344 et ad a gépre még 1gb rammal... kiváncsi leszek holnapra amikor megkapja a 2x2gb-t am a procit én nem meremhúzni inkább a vga-t meg a ramot húzom
demondani: gigabyte 945gzm-s2, intel pentium3.00Ghz, ( még ma 1GB kingston ddr2 910MHz, holnaptól kingston 900mhz 2x2gb, gigabyte radeon hd 2600xt
gyuri27: én sem akartam a számoknak hinni, de amikor elindítottam a game-t és még jóval feljebb tudtam húzni a játék grafikáját akor én is megértettem hogy "a pénz, az pénz"
szal most kivételesen igaz hogy 2x drágább de sokkal jobb -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Fetyoka0 #10226 üzenetére
75 fokon nem lehet baja a képpel. Vmoddal 75-80 fok között tartva használtam hónapokig a karit, mentek a dolgok szépen. Vannak itt passzív hűtéses karik, azok meg 90 fokot is simán elérnek (vagy többet), és mennek vígan.
Esetleg egy friss windóz megoldhatja a problémáidat.
-
éN79
addikt
válasz
Fetyoka0 #1736 üzenetére
Fentebb olvashatod, hogy a passzív kártyákat illik megtámogatni ventillátorral, akkor meg minek passziv, na jó, persze halk ventiket tesznek rájuk, de pl. a Sapphire gyári ventije is nagyon jó ilyen szempontból is. Húzni meg elvileg a gyári ventikkel is lehet, lévén annyira azért nem lehet őket túlhajtani "feszemelés" nélkül, hogy ne birózzon meg vele a gyári, de ha mindenképp, akkor egy Zalmant bármikor rárakhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest