Hirdetés
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Újra Realme telefont tervezett Fukaszava Naotó
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Két kamerával cserélné az iPhone Air a zakót kapucnis pulcsira
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tzsolesz
üzenetére
Nekem most 1280x1024-es felbontásra kellene VGA úgy hogy minden minden játékban betudjam kapcsolni a max AA, AF, és részletességeket, fícsőrőket.
Rájöttem arra is hogy 20K-nál lehet nem éri meg többet kiadni egy VGA-ért.Ennek a kritériumrendszernek jelenleg egyetlen kártya felel meg, a 9600GT (ha 161FT extra még belefér
) - akár technológiai visszalépés, akár nem. A Radeonoknál van pár játék, ami 12x10 4xAA mellett már kissé lassú (értsd 30fps alatt).
De ha a FC2-t várod, akkor az első benchmarkolható demo előtt semmiképpen ne vegyél VGA-t...Wendelke: ez minden engine-nél más. Általában 30fps alatt már gázos a dolog, de ha nagyon ugrál a framerate, akkor ennél jóval több a minimális elvárható érték.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
tzsolesz
üzenetére
A 9600GT inkább technológiai visszalépésként fogható fel, a te meg az én kártyám is 4670 lesz szerintem. Nálam az fog dönteni, hogy mikor viszik el normális áron a mostani 2600 karit. Meg persze jó lenne mindenképpen megvárni, hogy ne Pestről keljen rendelni...
Aggregátor: okés, de akkor már várhattál volna picit, lett volna még némi írnivaló szerintem.

Új hozzászólás Aktív témák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- Diablo IV
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple asztali gépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4239, 100% Akksi
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) - akár technológiai visszalépés, akár nem. A Radeonoknál van pár játék, ami 12x10 4xAA mellett már kissé lassú (értsd 30fps alatt).