Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Beépül a Nano Banana a Google Fotókba
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Ekkor startol és ennyit gyártanak a Galaxy TriFoldból
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sok földi jó került a Redmi K90-be is
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Diablo 3 biztos nem, régebbi gamek meg a mostaniak közül FEAR és Stalker, bár azok se épp frissek.
#12166 VaniliásRönk: Jobb lenne lehet a 3650, de az beza 3-4k-val drágább, arról meg úgy tudom hogy 2600xt-vel szintén kb pariban van, ennyi +kiadást nem ér.
#12167 fagy53 : 86gt-t ismerem, melegszik azt tudom, evvan, de múltkor még 3k-val olcsóbb volt mint a 2600xt, most meg drágább, és az ő ára maradt fix.
#12168 tzsolesz : Lehet fél évre, lehet 2-re, passz, nem sokat játszok, nagyon hosszútávra nem gondolkodok, ilyen ütemben jövőre nagggyon olcsón már 3870-et is lehet venni, ezt meg pár k-s buktával el tudom adni. Csak úgy tudom azok jóval többet esznek, olyan cuccokat meg nem szívesen rakok a gépbe.
szerk: 1ébként ez lenne az ati vga
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Xbox Series X|S
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Futás, futópályák
- TCL LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Asustor NAS
- Synology NAS
- BestBuy topik
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3887, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest