Új hozzászólás Aktív témák
-
gyiku
nagyúr
7.12-vel megy minden rendesen, erdemes feltenni 8.1-et? alkottak benne vmi maradandot?
-
gyiku
nagyúr
tuningolatlan configommal 3dmark06ban 4399 pont realis? ennyi a vege? cput nem is ismerte fel resultban
-
gyiku
nagyúr
válasz
mcmester21 #6244 üzenetére
mi a hotfix datuma? nem regebbi, mint 7.12? sztem igen, es csak arra valo, hogy elinduljon vele, btw nem lesz szebb. ha hulyeseget mondtam, kovezzetek
-
gyiku
nagyúr
20 perc utan lelottem. sztem megprobalom uj driverrel, csak az a gond, hogy giga honlapon nincs ujabb, mint 2007-08-08.
-
gyiku
nagyúr
giga 2600xt passziv, nincs huzva, x64 pista sp1rc1-el, gyari driverrel, eddig jol mukodott.
mostanaban olyat csinal, hogy ha inditok 1 jatekot (cod4, carbon, cnc3, dirt) atvarialja a felbontast, es a 19 wide monitor kb 3/4en lesz kep, az is 4:3ben, nem 16:9 kornyeken.
nyomok winrestartot, utana jo. xfire is fennvan, lehet az bazseval? bar eddig is fennvolt, nem tudom mitol kezdett most el hulyulni. ja, neha cod4-ben szemetel 2-3 pixelt, ez sem volt eddig. vkinek 5lete? -
gyiku
nagyúr
ugyanez volt velem is. nf7-sl 2.0, 2500+ barton, fx5600xt. mondom akkor upgrade
vgat elajandekoztam aposnak, vettem agps 2600xt-t. ment mint allat, cod4 szakitott, fenyev volt fx5600hoz kepest, 1080as filmekkel viszont nem tudott mit kezdeni.
ok, kovetkezo project: eladom regi lapot, procit, ramot, veszek am2es agp-s lapot, 4400+, meg ramot. osszerakom, faxa, csak az asrock lap (mas nem volt agp-be am2es) nem szerette agp-s atit. (se xp, se vista) kiraly. eladtam 2600 agpt-, visszavetettem agps lapot, hogy xar, vettem pcie lapot integralt vga-val, amig el nem ment a vga, majd beujitottam pcie vgaba, szinten 2600xt.
20ert ment el regi lap+cpu+ram, 21ert agps 2600, amit meg rakoltottem az kb 80. viszont igy kimasztam az agp-s zsakutcabol, es van 1 normalis gepem, amit kesobb barmikor lehet upgradelni.ne azt nezd, hogy most csak 20. ez csak ideig, oraig megoldas. Szanj ra inkabb 40et, es meglatod megeri.
udv -
gyiku
nagyúr
válasz
wwenigma #4324 üzenetére
talaltam vmit. powerdvd 7.3516 + ez a patch elvileg megoldja, mindjart kiderul
-
gyiku
nagyúr
hi. hol kell mplayer classicban bekapcsolni a hardveres tamogatast?
720as mkv-nel 60-70% igy a proci, mikor 5% korulit igert. -
gyiku
nagyúr
hi, 4400+ x2, 2 gb ram, hd2600xt, integralt 7.1, cccp mpclassic, pista ultimate 64, 1080as mkv-nel szaggat a hang, neha a kep is. 720 rendben van, igaz az ment siman a 2500+ bartonnal, meg 1 gb rammal is xp-n. vkinek 5lete?
vgahoz azt irtak, hogy hd-s cuccoknal max 5-10% cpu hasznalat, mert vmi hardveres tamogatas, nem? -
gyiku
nagyúr
ipon kb erre jo
marmint a cuccokrol kepeket nezegetni
egyszer vettem toluk, masodszor, mikor akartam b.zik voltak, azota nem erdekelnek
-
gyiku
nagyúr
na akkor ugy mondom, hogy nem kell nekem se blekboksz, se jatek, csak kartya. ami kell, azt ugyis letoltom
-
gyiku
nagyúr
mar csak 1 kerdes. sapphire ultimate miben tobb, mint mondjuk gigabyte? 3-4 rongy a kulonbseg.
-
gyiku
nagyúr
sapphirenal a full meg a lite kozti kulonbseg csak az ajandek game?
-
gyiku
nagyúr
eladtam agps 2600xt-met, venni akarok pcie-st. most csak alaplapi vga-val ketyeg a gep, de olyan halk lett, hogy mar teccik
a kerdes az lenne, hogy milyenek a 2600xt-k passziv hutessel? huzni nem fogom a karit, 1-2 gamma (cod4, carbon, prostreet), foleg hd-s filmek nyomatasa tv-re. kell nekem ventis kartya?
-
gyiku
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #3501 üzenetére
felraktam ac97et, igy az egyeb eszkozokben mar nincs felkialtojeles.
ati driver un-, majd felinstall, bootolas utan kovetkezo ablak:
nincs ati grafikus illeszto telepitve, vagy az ati illeszto nem mukodik megfeleloen.
telepitsen az ati hardvernek megfelelo ati illesztoprogramot.
eszkozkezeloben meg mindig felkialtojeles a vga. komolyan mondom, mindjart felrobbanok.fejlesztes az ugy jott, hogy lett tv, gondoltam egy uj vgaval meg tudom hajtani hd-vel, ezert lett agp-s 2600. aztan 1080hoz keves volt igy, lett a mostani felallas, amivel jelen pillanatban meg annyit sem erek, mint 2500+ bartonnal
-
gyiku
nagyúr
hasonlo gondom van nekem is. marmint a fekete kepernyos.
vga az nf7ben csont nelkul ment. eladtam a segge a lol a confot, kapott asrock am2nf3-vsta -t, mert ugye agps a kicsike. uj cpu is, de az most mind1.
xp reinstall, lapdriverek fel, restart, vga driver fel, restart, xp logo utan feketeseg, kakukk. csak csokkentett, es semmi.
jo van, nincs gond, virit a vista logo vgan, meg lapon is, hat nesze, vista ultimate 64.
catalyst install, felmegy sikerrel, restart, ez fogad:
Leírás:
A Windows ugyan sikeresen telepítette az eszköz illesztőprogramját, de az illesztőprogram betöltése során hiba lépett fel. A hibakód: 43.
koszi, felraktam megegyszer sapphire cd-s drivert, megint sikeres, restart, kovetkezo ablak: az ati nem mukodik megfeleloen. ok, leszedtem 7.9et, raknam fel, de az meg ilyet szol, nincs a gepemben ati kartya, nem megy fel. lol!
eszkozkezeloben meg ott van, hogy ati radeon hd2600xt agp, csak felkialtojeles. meg van egy az egyeb eszkozokben, mint ismeretlen eszkoz.
[OFF]problemamegjelenito es megoldasokban meg ez van:
Compatibility issue between NVIDIA nForce Audio Processing Unit and Windows VistaThis problem was caused by a compatibility issue between Windows Vista and NVIDIA nForce Audio Processing Unit.
NVIDIA nForce Audio Processing Unit was created by NVIDIA Corporation.
Recommendation
--------------------------------------------------------------------------------
To search for similar devices that are compatible with this version of Windows, visit the Windows Vista Hardware Compatibility List website online.[/OFF]
meg jo, hogy certified for vista.az a legjobb, hogy driver nelkul 3 masodpercenkent felporog fullra a vga ventije, mar iszonyat idegesito
help pls
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garanciális BIOSTAR GeForce RTX 3060 TI 8GB GDDR6
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ASRock RX 6600 8GB GDDR6 Challenger ITX Eladó!
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest