Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Kötelező #927 üzenetére
Ne viccelj, ezt teljesen felesleges nézegetni, pl. a 7100 fel van solorva, de hogy amit azon művel azt futásnak nem nevezném az biztos, döcögésnek is nagyvonalú lenne.
(a 6600GT-m agyonvert volna egy ilyen kártyát, a játék mégis 1-3 fps-sel futott 1280-ban)
Mivel a legújabb DX-et támogató VGA-ról van szó, logikusan az fel sem merülhet hogy a kártya képességei gördítenének akadályt a száguldozás elé.
A teljesítmény már más kérdés, ezt egy ismert engine esetében sejted, egy ismeretlennél meg fogod magad és kipróbálod a demót.(ha nincs akkor meg megoldod máshogy
)
Szerk.: 6600GT-n próbáltam ki, és miután jót derültem a "sebességen", felfigyeltem a "motorhangokra", és azt mondtam ilyen gagyi zümmögő sz@rral én nem játszok, '99-ben az első részben még elment, de 2007-ben had ne mondjam meg mit csináljanak ilyen tré hangokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- Xiaomi Redmi Note 7 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest