- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Magisk
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Megjött a jubileumi Pixel széria
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clemi
veterán
Az előttem szólóknak.
A 3DMark06-ban teszteltem, (nem játszottam) úgy hogy mindent alapbeállításon hagytam, csak a felbontást állítottam át 1024-re. De miért is kenhetem a hajamra?
Amúgy én is GDDR4 memes kariban gondolkodom, és nagyon kacsalódok a HIS HD2600XT-vel, mert az az egyetlen ami mellé DVI-HDMI átalakítót csomagolnak (nem DVI-ypbr) vagyis olyan csatit, amibe egy az egyben bedughatom a HDMI-HDMI kábelt. De szóljatok ha tévednék, mert a jövőbeni terveim szerint ezen a káblen akarom kinyomni a mozi képet a sz.gépről a TV-re, illetve a házimozi erősítőmre a hanggal együtt (ha sikerül kicserélni az erősítőt).
Az nvidia tulajoktól kérdezem: Sikerült valakinek 8600-al kiküldeni a filmet a TV-re úgy, hogy amint a film elindul, a TV-n teljes képernyőn indul? A mostani kártyámon (theatre mode) így működik, de a haverom 8600-as karijával (s-video kábelen ment a videojel) több órás próbálkozás után sem sikerült elérnem ugyanezt.
Szóval akkor szerintetek melyik gyártó a legjobb? Az a néhány ezres plusz inkább megéri nekem, mint bajlódni a kártyával, mindenféle memória hibák miatt, meg beleőrülni, hogy homályos a kép, nem is beszélve arról, hogy ha megadja magát a kari, akkor vihetem garizni, és jó eséllyel napokig nem lesz gépem. Asus, HIS, vagy Xpert?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kuponkunyeráló
- Konzol Screenshot
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Dell notebook topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Túlmelegedik a géped? Segítünk!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3322, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest