Hirdetés
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
Rá se ránts, egy pillanat alatt XT-re húzod, meg még sokkal sokkal jobbra. Én kb 4 hónapja vettem azt a 10K-os XT-ét 24K-ért, és még is jó. Mások meg a pro-t tovább húzzák mint én az XT-ét, úgyhogy így is megérte. Meg aztán egy kicsit jobban megbecsülöd. Nagyon hálás kis kari egyébként, és keveset eszik.
Egyébként kezd egy kicsit túlzás lenni a 2600xt ára. Mi az hogy a 4850, meg a 9600Gt a bestbuy. Aki nekem ennél bestbuy-abb karit mutat, az kap egy piros hangszorót.
10 ezer forint egy 2600XT-ért. Mindjárt veszek mégegyet. Sőtt kettőt. Hogy éri ezt meg ennyiért eladni? Vagy ugye már inkább eladják lassan előállítási áron, minthogy a raktárakon maradjon? Az ATI most tényleg nem viccel. Csábít, csábít, csábít, és ezzel egyre szélesebb körben újra csak visszhozza magát a hatalmas köztudatba. Jó üzletpolitika.ilyen olcsón már buliból is lehet venni egy VGA-t, ha belegondoltok Abádszalókon (mindjárt átugrok egyébként mi az a 11Km itt a szomszédban úgy is nagy banzáj lehet) 2 3 kör 10.000 Ft.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GigaByte H610M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Kolink Observatory RGB 800W
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Iphone 14 Plus Lila 128GB AJÁNDÉK TÖLTŐ // Számla // Garacia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest