Aktív témák
-
HSM
félisten
Elvileg a drivercleaner sem túl jó, bár nem tudom, béta driver leszedése után halt már be pár embernek a friss gyári driver....
Nekem friss XP-re ment anno a 3870-em, azóta csak hivatalos drivereket használok, és nincs gáz vele, pedig azóta kapott maga alá egy 4850-et, sőt, 2-t....Amúgy én driverből a 8.7-et ajánlom, az újak se gyorsabbak se szebbek, cserébe szerintem nem olyan jók... Majd talán 1-2 hónap múlva lesz jobb, bár én elégedett vagyok a 8.7-el....
-
-
Bluegene
addikt
Egy vmi érdekel, hogy a kedvenc játékom IL-2 repszimulátor max beállításon zökkenőmentesen fusson hahaha ezért vettél VGA-t, az még a gef2 MX-en is szépen futott, a 9600XT-men meg egyenesen száguldott, 2001-es játék,
megalol
egyébként DirectX 8-as játék 2001-ből, a géped meg túl új, nem gondolták a Catalyst készítői h ilyen modern 1 teraflops-s VGA-val fog valaki ezen az öreg játékon nyomulni, ezért nem működik jól, nem azért mert nem bírná
vegyél egy P4 2,4ghz+ egy 9800XT-t lefogadom hogy jobban fut rajta
Aktív témák
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- EA Sports WRC '23
- Formula-1
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óvodások homokozója
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest