- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung SmartTag2 teszt
- Mobil flották
Aktív témák
-
Criton
veterán
nekem Gigabyte-nál volt ilyen problémám. 100fokos volt, megfogni se lehetett egy ideig olyan forró volt (mondjuk nekem passzív hűtés volt, nuku ventilátor) .
Vettem rá egy Accelero-t+ Arctic Accelero Turbo Module-t és most vígan 32 fokos a kari idle-ben. Használat alatt olyan 40 max. 48 fokos
-
Szuperboci
senior tag
hmm nekem is hasonló problémáim vannak,de nálam ezek a hibák csak cfx kötés után jönnek elő.külön külön mind a két kari stabil."képernyőillesztő nem válaszolt majd utána helyreállt" ez a hiba nálam csak a 8.8 és 8.9 es driverrel jött elő.8.7 és 8.10 bétával nem volt ilyen probléma.Hangsúlyzom ILYEN féle.
Véleményem szerint a dirverrekkel vannak a gond, a karikkal semmi probléma nincs.Igazán kiadhatnának már valami tökéletesnek mondható drivert,ami nem hoz elő hibaüzenetet,nem fagy ki esetleg néhány játékból...Már azon is gondolkoztam hogy eladom a 2 4850 et és veszek egy gtx280 at...ha ez igy megy tovább...Szerk.: Nem lehet kiigazodni rajta ,mert 3dmark06 ba hozza a 20k s eredményt,vantage ba is 12k...UT3 ba meg 80-90-100 fps...amikor egy karival 120-130 körül van(1680x1050 max)
Gears of War meg bármikor kifagyhat.néha már betöltéskor,néha 10 perc action után...
...idegtépő...
Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nintendo Switch 2
- BestBuy topik
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Futás, futópályák
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest