- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nem kamera gomb, kérem, AI-gomb! Kezünkben a Honor Magic8-ak
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Mindenkire rálicitál az új Oppo kameratelefonja
- Tasker
Aktív témák
-
lacimol
csendes tag
Szia!
Nekem hajszálra ue. volt a prob:
''Egész pontosan: Hátul főkapcsoló be, elöl power on, ventik, vinyó elindul, villognak a cd-k ledjei, de nem bootol be. Resetelni sem lehet. Elöl power gomb > 4 sec-ig nyomásával készenlétre vált. Ezután ismét power on.....3-4 szer ismételve a folyamatot a gép elindul, viszont többnyire a bioszban ébred. Minden beállitás korrekt, semmiféle húzás, minden alapon.
''
''hidegen egyszerüen nem lehet elinditani, melegen is csak többszöri kisérletre.
''
Egy abit+750 duron+300W táp.
Nekem a tápban ment ki 1 kondi. Próbáltam cserélni, miután 3 bekapcsolásig működött, majd vettem egy újat és azóta is megy 2. gépként. -
hobizoli
nagyúr
Kukk....:DD... a speaker nem tutul esetleg valami indulot? Az a RESET madzag ize tuti jo helyre van tolva...? Huzz le/vegyel ki minden kartyat meghajtot, csak a VGA a CPU a RAM meg a deszka maradjon. Ha igy indul: tap gyenge...ha igy sem...akkor is, csak akkor meg gyengebb:DD. Avagy marad a kontakhiba... es a gyari hibas alkatresz esete.
De SZVSZ ez (is) tapegyseg csirasagi tenyezo lesz...vagy a kontakt hiba...ez utobbi nagyon genyo dolog...vmi havercsavo JO nevu tapja nincs keznel? Kolcsonbe, csak kiprobalni is eleg lenne 5 perc is, tobb ugysem kellene...ha egybol beroffen...
hobizoli
Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Battlefield 6
- Bluetooth hangszórók
- Androidos fejegységek
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nem kamera gomb, kérem, AI-gomb! Kezünkben a Honor Magic8-ak
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Logitech G29 Kormány szett + ajándék váltó 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest