Hirdetés
- iPhone topik
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- MIUI / HyperOS topik
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
Aktív témák
-
lacimol
csendes tag
Szia!
Nekem hajszálra ue. volt a prob:
''Egész pontosan: Hátul főkapcsoló be, elöl power on, ventik, vinyó elindul, villognak a cd-k ledjei, de nem bootol be. Resetelni sem lehet. Elöl power gomb > 4 sec-ig nyomásával készenlétre vált. Ezután ismét power on.....3-4 szer ismételve a folyamatot a gép elindul, viszont többnyire a bioszban ébred. Minden beállitás korrekt, semmiféle húzás, minden alapon.
''
''hidegen egyszerüen nem lehet elinditani, melegen is csak többszöri kisérletre.
''
Egy abit+750 duron+300W táp.
Nekem a tápban ment ki 1 kondi. Próbáltam cserélni, miután 3 bekapcsolásig működött, majd vettem egy újat és azóta is megy 2. gépként. -
hobizoli
nagyúr
Kukk....:DD... a speaker nem tutul esetleg valami indulot? Az a RESET madzag ize tuti jo helyre van tolva...? Huzz le/vegyel ki minden kartyat meghajtot, csak a VGA a CPU a RAM meg a deszka maradjon. Ha igy indul: tap gyenge...ha igy sem...akkor is, csak akkor meg gyengebb:DD. Avagy marad a kontakhiba... es a gyari hibas alkatresz esete.
De SZVSZ ez (is) tapegyseg csirasagi tenyezo lesz...vagy a kontakt hiba...ez utobbi nagyon genyo dolog...vmi havercsavo JO nevu tapja nincs keznel? Kolcsonbe, csak kiprobalni is eleg lenne 5 perc is, tobb ugysem kellene...ha egybol beroffen...
hobizoli
Aktív témák
- iPhone topik
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Canon MILC: EOS R és M topik
- OLED TV topic
- Mit tud egy nagy név? Teszten az Acer Predator Orion 5000 PC
- Synology NAS
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- A foltozásra fókuszált az új GeForce driver
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- Kingston FURY 32GB (2X16GB) KIT DDR5 5600MHz CL36 Beast Black XMP/EXPO - 1 év gari! -
- Fejlesztés hiányában megmaradt 8GB SK Hynix 2400MHz DDR4 SO-DIMM
- Kingston Fury Beast 32GB DDR5 5600MHz CL32 RAM
- Új, felbontott Kingston FURY 32GB (2x16GB) KIT DDR5 5600MHz CL40 Beast Black RGB XMP - 8 év gari! -
- Új, bontatlan Kingston FURY Beast White RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL 30 EXPO/XMP -2 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest